Меню
Количка

Хавлиени чехли

Хавлиени чехли
Меки хавлиени чехли - дигитален печат Кокос
очаквана доставка
Оригинални чехли за след баня, меки и много удобни, съставени от 80% памук и 20% полиестер. Хавлиените чехли са в универсален размер. Произведени са от висококачествени материали от българската фирма Пи Ен Джи 1962.  Шарката им е много модерна и различна. Хавлиените чехли са комфортен аксесоар ..
9,99лв
без ДДС:8,33лв
Оригинални хавлиени чехли с дигитален печат - Диня
очаквана доставка
Интересни и различни чехли за баня от хавлиен материал, съставени от 80% памук и 20% полиестер. Хавлиените чехли са много меки и практични, попиват добре влагата от стъпалата след къпане и това ги прави удобен и чудесен аксесоар за след баня. Усещат се комфортно и меко след като се подсушите и ги об..
9,99лв
без ДДС:8,33лв
Качествени и попивни хавлиени чехли, съставени от 80% памук и 20% полиестер. Чехлите са много удобни и практични за употреба след баня. Те попиват много добре влагата от стъпалата. Много меки и приятни са.Хавлиените чехли са в комбинация от свежи и приятни цветове, които създават настроение. Произве..
9,99лв
без ДДС:8,33лв
Удобни и меки хавлиени чехли - Листа
очаквана доставка
Хавлиени чехли с дигитален печат на цветни листенца, съставени от 80% памук и 20% полиестер. Чехлите от хавлиен материал са отлично допълнение към аксесоарите ви за баня. Те могат да се използват през всички сезони и не само за след баня. Притежават отлична попивност. Изработени са от от висококачес..
9,99лв
без ДДС:8,33лв
Хавлиени чехли с цветен дигитален печат
очаквана доставка
Оригинални и качествени чехли за баня от хавлиен материал, който е много попивен. Чехлите се предлагат в много свежи разцветки и са с дигитален печат. Много удобни и меки са. Особено практични са за употреба след баня. Съставени са от 80% памук и 20% полиестер. Произведени са от българската фирма- П..
9,99лв
без ДДС:8,33лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Чехли за баня с дигитален печат

Удобни домашни хавлиени чехли