Меню
Количка

Хавлиени кърпи

Висококачествена хавлиена кърпа, изтъкана от 100% Памук с уникална бродерия с кухненски мотиви и цветен кант от двата края.Кухненската кърпа е подходяща, както за издушаване на ръцете, така и за подсушаване на приборите и кухненските съдове. Тя изсъхва бързо след употреба. Притежава перфектна хигрос..
9,99лв
без ДДС:9,99лв
Висококачествена вафелна кърпа за кухня със закачлива и забавна бродерия- готвач, съставена от 100% Памук.Кухненската кърпа е с размер 40/60. Има отлична попивност и не оставя власинки след употреба. Подходяща е за подсушаване на кухненски съдове и прибори. От двете страни кърпата е със светлосин ка..
9,99лв
без ДДС:9,99лв
Качествена Хавлиена Кърпа Тони
Доставка 24 часа
Хавлия Тони Крем Състав: 100% микропамук Грамаж: 500 гр / кв.м. Хавлията е с много добра попивателна способност. Хавлийте саните меки, приятни на допир. Разгледайте и предложенията ни няма предложения тук . Забележка: Изображенията са илюстративни, описват характеристиките на..
3,90лв
без ДДС:3,90лв
Качествена Хавлиена Кърпа Тони в Кафяво
Доставка 24 часа
Хавлия Тони Кафяво Състав: 100% микропамук Грамаж: 500 гр /кв.м. Хавлията е с много добра попивателна способност, изключително мека и много приятна на допир Разгледайте и предложенията ни няма предложения тук ...
3,90лв
без ДДС:3,90лв
Вафелните хавлиени кърпи са 2бр. и са с размер 45/ 70. Съставени са от 100% Памук. Материята е много висококачествена и отлично попива влагата. Кърпите са много меки и изсъхват бързо. Подходящи освен за ръце, също и за подсушаване на кухненски съдове.Едната хавлиена кърпа е в тюркоазен цвят, а друга..
9,90лв
без ДДС:9,90лв
Практична хавлиена кърпа за кухня от вафел, произведена от висококачествен памук- 100% с бродерия. Вафелната кърпа не оставя власинки, особено подходяща е за подсушаване на кухненски съдове и прибори. От двата края кърпата е с цветен кант, който придава още по-оригинален вид на изделието. Бродерията..
9,99лв
без ДДС:9,99лв
Показва 1 до 18 от 85 (5 страници)

Хавлии и кърпи от памук

Качествени хавлиени кърпи за дома и банята