Меню
Количка

Протектор за матрак

Непромокаем Протектор за Матрак
Доставка 24 часа
Непромокаемият протектор осигурява перфектна хигиенна среда, докато спите, предпазва матрака от течности, зашит е с ластични ленти в четирите си края, които обхващат цялата повърхност на матрака. Протекторът може да се пере в пералня до 40° Състав: Mикрофибър и непромокаема материяНасладете се..
23,00лв
без ДДС:23,00лв
Протектор за възглавница капитониран
най-продаван Доставка 24 часа
Висококачественият протектор за възглавница от Роксима Дрийм е капитониран и отговаря на всички критерии и изисквания за здравословен сън, създавайки удобна и комфортна среда.Протекторът се закопчава с цип. Размер- 50x70Бяло хасе, 100 % памукПълнеж- 100 % силиконова вата..
9,50лв
без ДДС:9,50лв
Протектор за Матрак без Борд
Доставка 24 часа
Висококачественият протектор за матрак от Роксима Дрийм е капитониран и отговаря на всички критерии и изисквания за здравословен сън, създавайки удобна и комфортна среда.Протекторът осигурява перфектна хигиенна среда, докато спите, предпазва матрака от течности, зашит е с ластични ленти в четирите с..
16,50лв
без ДДС:16,50лв
Състав:: 100%Памук/100%PU МемОсигурява максимална хигиена, предпазва матрака от течности и замърсяване, обшит изцяло с ластик - обхваща цялата повърхност на матрака. Антиакарна и антибактериална обработка. Долна част: водонепромокаема PU-мембрана Горна част - хавлиен плат 100 % памук..
29,90лв
без ДДС:29,90лв
Протектор за матрак с борд капитониран
Доставка 24 часа
Висококачественият протектор за матрак от Роксима Дрийм е капитониран и отговаря на всички критерии и изисквания за здравословен сън, създавайки удобна и комфортна среда.100 % памукпълнеж- 100 % силиконова ватаПере се безпроблемно в пералняДвустранни- лицевата му част е бяло хасе от 100 % памук, а г..
27,50лв
без ДДС:27,50лв
Състав:: 100% ПолиестерПротекторите с карбонова нишка абсорбират негативната енергия по време на сън. Намаляват статичното електричество. Осигуряват сигурна защита срещу акари и бактерии, които са основните причинители на алергии...
55,90лв
без ДДС:55,90лв
Представяме Ви висококачествен, непромокаем протектор, който е с цип за по-голямо удобство и цип и осигурява пълна защита на възглавницата от течности, акари, алергени и др.Предимства от ползването на протектор за възглавница:✓ непромокаемост → 100% ✓ дишащата мембрана е антиалергична и предпаз..
7,20лв
без ДДС:7,20лв
Представяме Ви изключително качествен и непромокаем протектор за матрак. Той е с ластици в четирите ъгъла като прилепва перфектно на всеки размер матрак (Вижте по-долу възможните размери). Протекторите защитават матрака и Вас от алергии, акари, разливане на течности и др. С протектор ще запазите мат..
22,50лв
без ДДС:22,50лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Протектори с ластик

Непромокаеми протектори за матрак