Меню
Меню
Филтър
Количка

Луксозно спално бельо

Описание:Спално бельо в бордо цвят, изработено от 100% памучен ранфорс.Вдъхновено от шведската философия за естествен баланс и живот без излишно суетене.Семпъл, но елегантен дизайн, създаващ усещане за лукс и домашен уют.Нежната материя е сертифицирана с OEKO-TEX® Standard 100 и гарантира здравослов..
цени от
66,10лв
без ДДС:55,08лв
Купи
Описание:Спално бельо в оранжев цвят, изработено от 100% памучен ранфорс.Вдъхновено от шведската философия за естествен баланс и живот без излишно суетене.Семпъл, но елегантен дизайн, създаващ усещане за лукс и домашен уют.Нежната материя е сертифицирана с OEKO-TEX® Standard 100 и гарантира здравосл..
цени от
66,10лв
без ДДС:55,08лв
Купи
Качествено спално бельо в светло жълто, едноцветно в скандинавски стил изработено от 100% Памук от типа Ранфорс, който се отличава с по-голяма плътност и по-ниска свиваемост. Вдъхновени от шведската философия за естествен баланс и живот без излишно суетене, създадохме колекция Lagom. В духа на Сканд..
цени от
66,10лв
без ДДС:55,08лв
Купи
Вдъхновени от шведската философия за естествен баланс и живот без излишно суетене, създадохме колекция Lagom. В духа на Скандинавския стил „не твърде много, не твърде малко“ или „перфектно просто“, нашето спално бельо е със семпъл, но елегантен дизайн, създаващ усещане за лукс и домашен уют. Нежната..
цени от
66,10лв
без ДДС:55,08лв
Купи
Описание:Спално бельо в тъмносин цвят, изработено от 100% памучен ранфорс.Вдъхновено от шведската философия за естествен баланс и живот без излишно суетене.Семпъл, но елегантен дизайн, създаващ усещане за лукс и домашен уют.Нежната материя е сертифицирана с OEKO-TEX® Standard 100 и гарантира здравос..
цени от
66,10лв
без ДДС:55,08лв
Купи
Спално бельо със сатениран ранфорс и дизайн на звезди представлява изключително вълнуващ начин да обновите интериора на вашата спалня. Ето някои от ключовите характеристики на този продукт:Размер: 220/240 долен чаршаф, 150/220 плик за завивка 2 броя, 50/70 калъфка за възглавница 2 брояМагически..
цени от спестявате -30%
69,00лв 98,90лв
без ДДС:57,50лв
Купи
Този единичен спален комплект с горски дизайн представлява не само елемент от домашния текстил, а и въвеждане на природата във вашата спалня. Размер: 150/240 долен чаршаф, 150/220 плик за завивка, 50/70 калъфка за възглавницаХарактеристики:1. Висококачествена материя:Комплектът е изработен..
цени от
69,00лв
без ДДС:57,50лв
Купи
Единичното спално бельо със сатениран ранфорс и дизайн на звезди представлява изключително вълнуващ начин да обновите интериора на вашата спалня. Ето някои от ключовите характеристики на този продукт:Размер: 150/240 долен чаршаф, 150/220 плик за завивка, 50/70 калъфка за възглавницаМагически де..
цени от спестявате -22%
69,00лв 89,00лв
без ДДС:57,50лв
Купи
Единичното спално бельо със сатениран ранфорс в райета в бежово представлява изключително качествено и величествено бельо, което ще превърне вашата спалня в оазис на уют и комфорт. Ето някои ключови характеристики на продукта:Размер: Долен чаршаф 150/240 , Плик за завивка150/220 , Калъфка за въ..
цени от спестявате -22%
69,00лв 89,00лв
без ДДС:57,50лв
Купи
Единичното спално бельо със сатениран ранфорс в райета във флорални мотиви и меки тонове представлява изключително качествено и изискано спално бельо, което ще превърне вашата спалня в оазис на уют и комфорт. Ето някои ключови характеристики на продукта:Размер: Долен чаршаф 150/240 , Плик за за..
цени от спестявате -22%
69,00лв 89,00лв
без ДДС:57,50лв
Купи
Единичното спално бельо с райета в сиво и бежово "Style", е модерно и издръжливо решение за вашата спалня. Размер: 150/240 долен чаршаф, 150/220 плик за завивка, 50/70 калъфка за възглавницаСтилен дизайн:Спалното бельо на райета в сиво и бежово е елегантно и съчетава съвременен стил с уют...
цени от
69,90лв
без ДДС:58,25лв
Купи
Спално бельо от сатениран ранфорс с пеперуди е красиво и функционално допълнение към вашия сънен рай. Ето защо този продукт е толкова специален:Размер: 150/240 долен чаршаф, 150/220 плик за завивка, 50/70 калъфка за възглавницаНежни пеперуди:Дизайнът с пеперуди придава лекота и естетика във ваш..
цени от
69,90лв
без ДДС:58,25лв
Купи
Луксозно Спално Бельо Севиля на Райе в нежно екрю. Изискан и луксозен избор за Вашата спалня.Спалното бельо от колекция „Севиля“ е изработено от качествен памук и вискоза с натурален произход. Тъканта „диша“ и създава максимален комфорт по време на сън, регулирайки топлообмена на тялото. Вискозата в..
цени от
71,22лв
без ДДС:59,35лв
Купи
Луксозно Спално Бельо Севиля на Райе в пастелно оранжево. Изискан и луксозен избор за Вашата спалня.Спалното бельо от колекция „Севиля“ е изработено от качествен памук и вискоза с натурален произход. Тъканта „диша“ и създава максимален комфорт по време на сън, регулирайки топлообмена на тялото. Виск..
цени от
71,22лв
без ДДС:59,35лв
Купи
Луксозно Спално Бельо Севиля на Райе в пастелно синьо. Изискан и луксозен избор за Вашата спалня.Спалното бельо от колекция „Севиля“ е изработено от качествен памук и вискоза с натурален произход. Тъканта „диша“ и създава максимален комфорт по време на сън, регулирайки топлообмена на тялото. Вискоза..
цени от
71,22лв
без ДДС:59,35лв
Купи
Луксозно Спално Бельо Севиля на Райе в тъмно сиво. Изискан и луксозен избор за Вашата спалня.Спалното бельо от колекция „Севиля“ е изработено от качествен памук и вискоза с натурален произход. Тъканта „диша“ и създава максимален комфорт по време на сън, регулирайки топлообмена на тялото. Вискозата в..
цени от
71,22лв
без ДДС:59,35лв
Купи
Луксозно Спално Бельо Севиля на Райе в пастелено червено. Изискан и луксозен избор за Вашата спалня.Спалното бельо от колекция „Севиля“ е изработено от качествен памук и вискоза с натурален произход. Тъканта „диша“ и създава максимален комфорт по време на сън, регулирайки топлообмена на тялото. Виск..
цени от
71,22лв
без ДДС:59,35лв
Купи
Нежно спално бельо хармонично стилизирани цветя на бял фон. Това Луксозно турско спално бельо е на световноизвестната марка Karaca Home, ирзботено от плътен памук - 100% ествествен произход.Може да се използва през всички сезони благодарение на своята памучна структура. В допълнение, стилният д..
цени от
72,50лв
без ДДС:60,42лв
Купи
Оригинално спално бельо на световноизвестната марка Карача Хоум, което ще придаде бохемска атмосфера на вашата спалня със своята мека текстура, стилизирани шарки и цветя в червената цветова гама, има перфектен дизайн, който ще допълни елегантността на вашия дом и ще увеличи неговата енергия. Пр..
цени от
72,50лв
без ДДС:60,42лв
Купи
Уникален етно десен със стилизирани елементи в жълтата цветова гама на бял фон от 100% качествен, мек турски памук. Оригинално спално бельо на Карача Хоум, което ще придаде бохемска атмосфера на вашата спалня със своята мека текстура и етнически шарки, има перфектен дизайн, който ще допълни еле..
цени от
72,50лв
без ДДС:60,42лв
Купи
Луксозно турско спално бельо на световноизвестната марка Karaca Home, ирзботено от плътен памук - 100% ествествен произход. Моделът е на черни ивици с преобладаващ бял фон и ще внесе хармония и спокойствие във всеки дом. Може да се използва през всички сезони благодарение на своята памучна..
цени от
72,50лв
без ДДС:60,42лв
Купи
Качествено турско спално бельо от 100% памук с десен на стилизирани тропически елементи, палми и птици на бял фон. Вижте размертие по-долу и изберете подходящия за Вас. Неустоимо предложение на атрактивна цена. Това спално бельо е от бранда Sarah Anderson на световно известната марка Karaca.&nb..
цени от
72,50лв
без ДДС:60,42лв
Купи
Свежо и нежно спално бельо от качествен турски памук с десен на градиснки цветя в червено и зелено на бял фон. Има и част със стилизирани орнаменти за по-голяма оригиналност.  Това спално бельо е от бранда Sarah Anderson на световно известната марка Karaca. Характеристики:✓ Ранфорс Па..
цени от
72,50лв
без ДДС:60,42лв
Купи
Униално спално бельо с десен на стилизирани слонове на бял фон в стил Мандала - екзотична орнаментика в източен стил. Качественият турски Ранфорс ще задоволи и най-претенциозните ни клиенти, а безупречната изработка ще ви радва дълго време при правилна поддръжка.Това спално бельо е от бранда Sarah A..
цени от
72,50лв
без ДДС:60,42лв
Купи
Красиво спално бельо с уникален дизайн на стилизирани цветя на гроздове и птици на бял фон. Материята е плътен турски памук от типа Ранфорс, който е най-предпочитаната материя за изработката на спално бельо в последните години заради многото си предимства и сравнително ниска цена. Характеристик..
цени от
72,50лв
без ДДС:60,42лв
Купи
Нежно спално бельо на световно известната турка марка Karaca на неустоима цена. Десен на ситни и стилизирани цветя. Класически модел, който ще пасне на всяко обзавеждане и стил. Това спално бельо е от бранда Sarah Anderson на световно известната марка Karaca. Характеристики:✓ Памук с висок..
цени от
72,50лв
без ДДС:60,42лв
Купи
Превърнете вашата спалня в оазис на комфорт и стил с луксозното спално бельо "АНТИК". Изработено от висококачествен памучен сатен с паспел, това бельо обещава не само нежен вид, но и уютен сън.Характеристики:- Материал: Памучен сатен - мек, фин, издръжлив, с ниска свиваемост.- Цвят: Старо злато - ел..
цени от
79,34лв
без ДДС:66,12лв
Купи
Превърнете своята спалня в оазис на комфорт и стил с това луксозно спално бельо. Изработено от висококачествен памучен сатен с паспел в чудесен нежно червен цвят, този комплект обещава нежност, елегантност и уют за вашата спалня.Характеристики:- Материал: Памучен сатен - мек, фин, издръжлив, с ниска..
цени от
79,34лв
без ДДС:66,12лв
Купи
Преобразете вашата спалня в оазис на комфорт и стил с луксозното спално бельо "РОУЗ". Изработено от висококачествен памучен сатен с паспел в пепеляво розово, това бельо обещава не само нежен вид, но и уютен сън.Характеристики:- Материал: Памучен сатен - мек, фин, издръжлив, с ниска свиваемост.- Цвят..
цени от
79,34лв
без ДДС:66,12лв
Купи
Преобразете вашата спалня в оазис на комфорт и стил с луксозното спално бельо "СИНЬО/ БЯЛО". Изработено от висококачествен памучен сатен с паспел, това бельо обещава не само нежен вид, но и уютен сън.Характеристики:- Материал: Памучен сатен - мек, фин, издръжлив, с ниска свиваемост.- Цветова комбина..
цени от
79,34лв
без ДДС:66,12лв
Купи
Превърнете своята спалня в оазис на комфорт и стил с това луксозно спално бельо. Изработено от висококачествен памучен сатен с паспел в благороден сив цвят, този комплект обещава нежност, елегантност и уют за вашата спалня.Характеристики:- Материал: Памучен сатен - мек, фин, издръжлив, с ниска свива..
цени от
79,34лв
без ДДС:66,12лв
Купи
Превърнете спалнята си в уютно убежище с този чудесен комплект спално бельо. Изработен от висококачествен памучен сатен с паспел в светло и тъмно сиво, този комплект е изключително мек и приятен на допир, предоставяйки ви удоволствие и комфорт през нощта.Характеристики:- Материал: Памучен сатен - фи..
цени от
79,34лв
без ДДС:66,12лв
Купи
Превърнете спалнята си в оазис на комфорт и елегантност с това луксозно спално бельо. Изработено от висококачествен памучен сатен с паспел, то обещава нежен и стилен вид, който ще внесе уют и красота във вашата спалня.Характеристики:- Материал: Памучен сатен - мек, фин, издръжлив, с ниска свиваемост..
цени от
79,34лв
без ДДС:66,12лв
Купи
Превърнете своята спалня в оазис на комфорт и стил с това луксозно спално бельо. Изработено от висококачествен памучен сатен с паспел в стилно петролено зелено, този комплект обещава нежност, елегантност и уют за вашата спалня.Характеристики:- Материал: Памучен сатен - мек, фин, издръжлив, с ниска с..
цени от
79,34лв
без ДДС:66,12лв
Купи
Размери: Спален плик – 1 брой – 150 х 200 см; Калъфка – 1 брой – 50 х 70 смВнесете лукс и модерна визия във вашата спалня с нашето луксозно спално бельо с паспел в алено червено. Изработено от висококачествен памучен сатен, то ще ви осигури мекота, фина структура и висока издръжливост.Реактивното ба..
цени от
79,36лв
без ДДС:66,13лв
Купи
Размери: Спален плик – 1 брой – 150 х 200 см; Калъфка – 1 брой – 50 х 70 смНашето луксозно спално бельо от памучен сатен с паспел в прасковен цвят е перфектният избор за тези, които ценят комфорта и елегантността в спалнята си. То е изработено от висококачествен памук сатен, който осигурява мекота, ..
цени от
79,36лв
без ДДС:66,13лв
Купи
Размери: Спален плик – 1 брой – 150 х 200 см; Калъфка – 1 брой – 50 х 70 смВнесете свежест и естественост във вашата спалня с нашето луксозно спално бельо с паспел в светло зелено. Изработено от висококачествен памучен сатен, то ще ви осигури мекота, фина структура и висока издръжливост.Реактивното ..
цени от
79,36лв
без ДДС:66,13лв
Купи
Размери: Спален плик – 1 брой – 150 х 200 см; Калъфка – 1 брой – 50 х 70 смВнесете лукс и модерна визия във Вашата спалня с луксозно спално бельо с паспел в цвят таупе.Памучният сатен е тъкан от висок клас, характеризираща се с мекота, фина структура, висока издръжливост и ниска свиваемост.Спалното ..
цени от
79,36лв
без ДДС:66,13лв
Купи
Размери: Спален плик – 1 брой – 150 х 200 см; Калъфка – 1 брой – 50 х 70 смВнесете елегантност и съвременност във вашата спалня с нашето луксозно спално бельо с паспел в тъмно сиво. Изработено от висококачествен памучен сатен, то ще ви осигури мекота, фина структура и издръжливост.Реактивното багрен..
цени от
79,36лв
без ДДС:66,13лв
Купи
Двойното спално бельо със сатениран ранфорс в райета в бежово представлява изключително качествено и величествено бельо, което ще превърне вашата спалня в оазис на уют и комфорт. Ето някои ключови характеристики на продукта:Размер: Долен чаршаф 220/240 , Плик за завивка 200/220 , Калъфка за въз..
цени от спестявате -33%
80,00лв 120,00лв
без ДДС:66,67лв
Купи
Стилно и семпло спално бельо с много нежна и приятна визия от качествен памучен плат. Материята на спалният комплект е памучен сатен - от най-висок клас тъкан. Характеризира се с ниска свиваемост на тъканите при пране, запазване на цветовете дълго време, висока плътност, здравина и издръжливост. Спа..
цени от
85,00лв
без ДДС:70,83лв
Купи
Стилно двуцветно спално бельо в светло и тъмно сиво, изтъкано от висококачествен памучен плат със състав от 100% памук. Спалното бельо в тези цветови нюанси е подходящо за всеки сезон и интериор. Комбинацията от светло и тъмно сиво е много модерна и атрактивна. Тъканите са здрави и плътни, не се нае..
цени от
85,00лв
без ДДС:70,83лв
Купи
Елегантен и стилен спален комплект от висококачествена памучна материя с ниска свиваемост. Спалното бельо е памучен сатен е идеалният завършък на всяка спалня - нежен и изтънчен. Материята е от най-високият клас. Не предизвиква спарване и изпотяване, хипоалергенна е. Тъканите са гъсто тъкани и здрав..
цени от
85,00лв
без ДДС:70,83лв
Купи
Единичното спално бельо със сатениран ранфорс в райета във флорални мотиви и меки тонове представлява изключително качествено и изискано спално бельо, което ще превърне вашата спалня в оазис на уют и комфорт. Ето някои ключови характеристики на продукта:Размер: Долен чаршаф 220/240 , Плик за за..
цени от спестявате -28%
86,00лв 120,00лв
без ДДС:71,67лв
Купи
Двойно спално бельо с райета в сиво и бежово "Style", е модерно и издръжливо решение за вашата спалня. Размер: 220/240 долен чаршаф, 200/220 плик за завивка, 50/70 калъфка за възглавница 2 брояСтилен дизайн:Спалното бельо на райета в сиво и бежово е елегантно и съчетава съвременен сти..
цени от
86,90лв
без ДДС:72,42лв
Купи
Двойно спално бельо за спалня със сатениран ранфорс и дизайн на звезди представлява изключително вълнуващ начин да обновите интериора на вашата спалня. Ето някои от ключовите характеристики на този продукт:Размер: 220/240 долен чаршаф, 200/220 плик за завивка, 50/70 калъфка за възглавница 2 бро..
цени от
86,90лв
без ДДС:72,42лв
Купи
Спално бельо от сатениран ранфорс с пеперуди е красиво и функционално допълнение към вашия сънен рай. Ето защо този продукт е толкова специален:Размер: 220/240 долен чаршаф, 200/220 плик за завивка, 50/70 калъфка за възглавница 2 брояНежни пеперуди:Дизайнът с пеперуди придава лекота и естетика ..
цени от
86,90лв
без ДДС:72,42лв
Купи
Този спален комплект за голяма спалня с горски дизайн представлява не само елемент от домашния текстил, а и въвеждане на природата във вашата спалня. Размер: 220/240 долен чаршаф, 200/220 плик за завивка, 50/70 калъфка за възглавница 2 брояХарактеристики:1. Висококачествена материя:Комплек..
цени от
86,90лв
без ДДС:72,42лв
Купи
Показва 1 до 48 от 489 (11 страници)
Луксозен спален комплект Paisley Cotton
бърза доставка
Турско спално бельо от реномираната турска марка Isbir Yatak в красив и нежен десен на стилизирани орнаменти. Спалният комплект ще пасне перфектно във..
цени от спестявате -31%
111,00лв 160,00лв
без ДДС:92,50лв
Купи
Едноцветно спално бельо ранфорс – сиво
бърза доставка
Едноцветното спално бельо в сив цвят ще внесе скандинавски уют в стаята Ви. Страхотните плътни цветове получават страхотна нотка поради лекия ефе..
цени от
68,93лв
без ДДС:57,44лв
Купи
Луксозно шалте + 2 калъфки в бежово
изчерпан
Луксозната капитонирана кувертюра е перфектният начин да промените визията на спалнята си. Изработена от мека и удобна микрофибърна материя, тази куве..
цени от спестявате -14%
59,00лв 69,00лв
без ДДС:49,17лв
Купи
Луксозно шалте + 2 калъфки в сиво
изчерпан
Тази красива кувертюра за спалня е налична в сив цвят, който е перфектен за създаване на смирен и елегантен вид във вашата спалня. Кувертюрата е израб..
цени от спестявате -14%
59,00лв 69,00лв
без ДДС:49,17лв
Купи
Бебешко поларено одеяло Мече 100/130 см
бърза доставка очаквана доставка
Това бебешко поларено одеяло е изработено от висококачествени материали, които осигуряват максимален комфорт и уют на вашето бебе. Неговият дизайн с м..
цени от спестявате -17%
14,90лв 18,00лв
без ДДС:12,42лв
Купи
Бебешко поларено одеяло Еднорог 100/130 см
бърза доставка очаквана доставка
Това бебешко поларено одеяло е изработено от висококачествени материали, които осигуряват максимален комфорт и уют на вашето бебе. Неговият дизайн с е..
цени от спестявате -17%
14,90лв 18,00лв
без ДДС:12,42лв
Купи

В тази категория сме подбрали само най-луксозните и качествени модели спално бельо, които може да откриете на българския пазар. Тук ще откриете спално бельо от тенсел, модал, зелен чай, памучен сатен жакард, памучен сатен от Роксима и естествена коприна. Ще представим накратко всяка материя с най-важните и качества и предимства, за да добите по-добра представа и да направите информиран избор преди покупка. Първо всички горепосочени материи са от естествен произход и са без добавени изкуствени добавки. Те не предизвикват алергии (развитието на бактерии е 2000 пъти по-малко в сравнение с полиестер - микрофибър). 

Тенсел - произвежда се от дървесни частици, като най-често са дъб, бреза или евкалипт. Ние предлагаме спално бельо от тенсел, което е от Евкалиптови дървета. Евкалиптовата маса (целуоза) се вари и се прави на паста, след това се разтваря в органичен разтворител и се издърпва влакното. То е тънко и много здраво. Материята е гладка като коприна, прохладна като лен и с 50% по-абсорбираща от памука.

Модал -  прави се с помощта на много подобен процес с подобни химикали, използвани на всеки етап от производството. Модалните влакна обаче се третират малко по-различно след завъртане, за да направят нишките по-силни. 

Зелен Чай - това е нова материя в сферата на текстилната индустрия. Прави се от растението Зелен чай. Отново влакната се извличат по специална технология с органични материали. Процесът по преработка и извличане е доста дълъг и сложен. Спалното бельо Зелен Чай е подходящо за хора с чувствителна кожа, абсорбира влагата от тялото, като позволява по този начин на кожата да диша и е изключително прохладна. Много подходящо за лятото.

Жакард - Жакардовите платове (накратко жакард) са изтъкани с преплитащи се цветни нишки, образуващи повтарящи се орнаменти. Най-често се използват естествени природни влакна (коприна, вълна, памук) или изкуствени (полиестер), например сатениран жакард за вратовръзки, дамаски, покривки и др. Ние използваме само естествен жакард за орнаментите в спалното бельо.

Естествена коприна - Коприната е белтъчно (протеиново) влакно, добивано от пашкула на копринената буба. Готовите пашкули се сваряват, след което става възможно да бъдат размотани копринените нишки. Коприненото влакно е много здраво и има много дълъг живот. Мекото сияние на копринения плат се дължи на формата на нишката – триъгълна призма, която отразява светлината под различен ъгъл. Колкото по-стара е коприната, толкова по-красива става. С фалшивата коприна се случва обратното - избледнява с времето. Една добра причина да инвестирате средства за естествена коприна.

Памучен сатен от Роксима - Памучният сатен е вид плат, който се тъче по метод, наречен атлас. Благодарение на тази технология получената тъкан е блестяща от лицевата страна. Когато говорим за нашия памучен сатен, той винаги е и само 100% памук.

Този плат е един от най-популярните и най-приятните видове текстилни материали като цяло. Памучният сатен със своя гланц е символ на финес и лукс. Който опита нашите памучни сатенени спални комплекти, никога няма да иска нищо друго.

Памучният сатен е подходящ празничен подарък за различни поводи. Докато Сатинът е вид плат, който може да бъде направен от всякакъв материал (памук, полиестер, коприна и др.).

Памучен плат или 100% памук означава нормален обикновен плат, докато памучният сатен е вид плат с много по-малко преплитания. Така че е по-лъскав от нормалния памучен плат.

Спално бельо Лукс

Висок клас спално бельо

Качествени продукти
Предлагаме само проверени продукти от най-добрите български и турски производители на спално бельо и текстил на ниска цена.
Бърза и сигурна поръчка
Защитен сайт с криптирана SSL връзка. Поръчка за 30 секунди. Плащане с карта или в брой при доставка.
Лесна замяна и връщане
Осигурете си спокойствие с опцията преглед и 14 дни право на връщане на всички продукти.
Филтрирай продукти