Меню
Количка

Луксозно спално бельо

В тази категория сме подбрали само най-луксозните и качествени модели спално бельо, които може да откриете на българския пазар. Тук ще откриете спално бельо от тенсел, модал, зелен чай, памучен сатен жакард, памучен сатен от Роксима и естествена коприна. Ще представим накратко всяка материя с най-важните и качества и предимства, за да добите по-добра представа и да направите информиран избор преди покупка. Първо всички горепосочени материи са от естествен произход и са без добавени изкуствени добавки. Те не предизвикват алергии (развитието на бактерии е 2000 пъти по-малко в сравнение с полиестер - микрофибър). 

Тенсел - произвежда се от дървесни частици, като най-често са дъб, бреза или евкалипт. Ние предлагаме спално бельо от тенсел, което е от Евкалиптови дървета. Евкалиптовата маса (целуоза) се вари и се прави на паста, след това се разтваря в органичен разтворител и се издърпва влакното. То е тънко и много здраво. Материята е гладка като коприна, прохладна като лен и с 50% по-абсорбираща от памука.

Модал -  прави се с помощта на много подобен процес с подобни химикали, използвани на всеки етап от производството. Модалните влакна обаче се третират малко по-различно след завъртане, за да направят нишките по-силни. 

Зелен Чай - това е нова материя в сферата на текстилната индустрия. Прави се от растението Зелен чай. Отново влакната се извличат по специална технология с органични материали. Процесът по преработка и извличане е доста дълъг и сложен. Спалното бельо Зелен Чай е подходящо за хора с чувствителна кожа, абсорбира влагата от тялото, като позволява по този начин на кожата да диша и е изключително прохладна. Много подходящо за лятото.

Жакард - Жакардовите платове (накратко жакард) са изтъкани с преплитащи се цветни нишки, образуващи повтарящи се орнаменти. Най-често се използват естествени природни влакна (коприна, вълна, памук) или изкуствени (полиестер), например сатениран жакард за вратовръзки, дамаски, покривки и др. Ние използваме само естествен жакард за орнаментите в спалното бельо.

Естествена коприна - Коприната е белтъчно (протеиново) влакно, добивано от пашкула на копринената буба. Готовите пашкули се сваряват, след което става възможно да бъдат размотани копринените нишки. Коприненото влакно е много здраво и има много дълъг живот. Мекото сияние на копринения плат се дължи на формата на нишката – триъгълна призма, която отразява светлината под различен ъгъл. Колкото по-стара е коприната, толкова по-красива става. С фалшивата коприна се случва обратното - избледнява с времето. Една добра причина да инвестирате средства за естествена коприна.

Памучен сатен от Роксима - Памучният сатен е вид плат, който се тъче по метод, наречен атлас. Благодарение на тази технология получената тъкан е блестяща от лицевата страна. Когато говорим за нашия памучен сатен, той винаги е и само 100% памук.

Този плат е един от най-популярните и най-приятните видове текстилни материали като цяло. Памучният сатен със своя гланц е символ на финес и лукс. Който опита нашите памучни сатенени спални комплекти, никога няма да иска нищо друго.

Памучният сатен е подходящ празничен подарък за различни поводи. Докато Сатинът е вид плат, който може да бъде направен от всякакъв материал (памук, полиестер, коприна и др.).

Памучен плат или 100% памук означава нормален обикновен плат, докато памучният сатен е вид плат с много по-малко преплитания. Така че е по-лъскав от нормалния памучен плат.

Единичен спален комплект Емили
24 часа -18 %
Подарете си хармония и уюут със спално бельо Емили, съставено от качествен турски Ранфорс памук. Десенът е интересен и закачлив и ще продаде нотка уникалност в дома Ви. Цветовата гама е в преобладаващо жълто, зелено и оранжево. Ранфорсът има редица предимства над обикновения памук хасе:- по-гол..
цени от 49,10лв цени от 59,88лв
без ДДС:цени от 40,92лв
Зимно спално бельо Сноумен
24 часа -18 %
Класическо зимно спално бельо от качествен турски Ранфорс памук с плътност от 57 нишки/см. Десенът е много подходящ за подарък и за знимите месеци с шарка на снежен човек, красиво оформен в повтарящя се шарка. Платовете от Ранфорс притежават няколко предимства. Те са меки, издръжливи, дишащи, х..
цени от 49,10лв цени от 59,88лв
без ДДС:цени от 40,92лв
Качествен Ранфорс спално бельо Блу Фентъзи
24 часа -18 %
Насладете се на комфортно, качествено спално бельо от 100% естествен памук Блу фентъзи. Десенът е класически в синята цветова гама на геометрични орнаменти. Предлага се в размер за единично пегло и голяма спалня, които може да изберете в менюто по-долу. Материята е Ранфорс, който е с плътност о..
цени от 49,10лв цени от 59,88лв
без ДДС:цени от 40,92лв
Класически спален комплект Етно Ранфорс
24 часа -18 %
Класическо спално бельо от качествен памук в етно стил. Десенът е на вдъхновен от народните танци в стил Шевица, а комплектът е подходящ за всяко обзавеждане и стил на спалнята. Памукът е 100% от типа ранфорс, който има по-голяма плътност и издръжливост от обикновеното хасе. Естествената матери..
цени от 49,10лв цени от 59,88лв
без ДДС:цени от 40,92лв
Нежно спално бельо от Ранфорс Манголия
24 часа -18 %
Спално бельо Манголия е качествен спален комплект от памук Ранфорс с 57 нишки/см2. Десенът е на ситни цветя, а долният чаршаф е розов. Спално бельо Манголия се предлага за единично легло и е подходящ за подарък. Естествената материя 100% памук Ранфорс има по-голяма плътност и по-ниска свиваемос..
цени от 49,10лв цени от 59,88лв
без ДДС:цени от 40,92лв
Спално бельо памук ранфорс Турция Рая
24 часа -18 %
Красиво спално бельо от Ранфорс памук с плътност 57 нишки/см2. Комплектът се предлага за единично легло и е подходящ за всеки повод и стил обзавеждане както и за подарък. Десенът е на ситни цветя и ще придаде нотка романтика в дома Ви. Естествените материи, от които е изработено спално бельо Ра..
49,10лв 59,88лв
без ДДС:40,92лв
Спално бельо Ранрофс памук Магия от пеперуди
24 часа -18 %
Докоснете се до хармонията с това прекрасно спално бельо от качествен памук. Магия от Пеперуди е изработено от 100% памук от типа Ранфорс, който е по-гъстотъкан и по-здрав от обиковеното хасе памук. Освен това има по-ниска свиваемост до 3-4% , при памука е 5-6%. ✓ не спарва✓ топли през зимата и..
цени от 49,10лв цени от 59,88лв
без ДДС:цени от 40,92лв
Спално бельо Ранфорс Коледна Любов
24 часа -18 %
Подарете си Коледна нежност с това закачливо спално бельо от качествен Ранфорс памук с 57 нишки см2. Коледен десен на еленчета и сърчица. Размери:долен чаршаф 160/240 см. – 1 бр.плик 160/220 см.- 1 бр.калъфка 50/70 см. – 1 бр.Изображението отговаря 100% на предлагания продукт!..
цени от 49,10лв цени от 59,88лв
без ДДС:цени от 40,92лв
Турско Ранфорс спално бельо Алина
24 часа -18 %
Качествено спално бельо от турски ранфорс, което ще задоволи и най-претенциозните клиенти. Десенът е в розовата цветова гама и ситни цветя, което ще допринесе за хармония и спокойни нощи. Изработката е беупречна, а естествената материя има много предимства:✓ не спарва✓ топли през зимата и държи хлад..
цени от 49,10лв цени от 59,88лв
без ДДС:цени от 40,92лв
Качествен памучен сатен спално бельо Кармен Сив Качествен памучен сатен спално бельо Кармен Сив
най-продаван 24 часа премиум
Спален комплект от 100% чист памук сатен от марката Жана. Оставете се да бъдете отнесени в страната на мечтите от ексклузивното спално бельо Кармен. Изключителен принт с вдъхновени от ориентала орнаменти, които се отразяват в красиви граници. Хармоничното оцветяване на сините и сивите тонове, от акв..
цени от 67,50лв
без ДДС:цени от 56,25лв
Памучен сатен дизайнерско спално бельо ОСКО КАФЯВ
най-продаван 24 часа премиум
✔ 100% памучен сатен с 87 нишки/см2 ✔ класически дизайн ✔ висока плътност на материята ✔ антиалергенност ✔ лесни грижи ✔ бърза доставка ✔ качествена изработка Спалното бельо "ОСКО КАФЯВ" от ЖАНА СД съчетава фини орнаменти и класическа елегантност. Страхотният материал, изработен..
цени от 67,50лв
без ДДС:цени от 56,25лв
Памучен сатен изискано спално бельо Данте Памучен сатен изискано спално бельо Данте
най-продаван 24 часа премиум
Насладете се на комфорт и изисканост с този прекрасен спален комплект от памучен сатен в размер по избор. Десенът е на стилизирани орнаменти, а долният чаршаф е едноцветен. Меките земни цветове ще внесат спокойствие и релакс в живота ви. Материята е изключително качествен турски памучен сатен с 87 н..
цени от 67,50лв
без ДДС:цени от 56,25лв
Памучен сатен изискано спално бельо Орлекс Памучен сатен изискано спално бельо Орлекс
най-продаван 24 часа премиум
Хармонични геометрични и фигури и стилизирани флорални елементи ще поставят акценти в спалнята ви. Модерното спално бельо в естествени цветове е обогатено от изтъкан ефект. На гърба са ситни графични елементи, което ще придаде интересен завършек и акцент на спалнята Ви. Високото качество на памучния..
цени от 67,50лв
без ДДС:цени от 56,25лв
Памучен сатен класическо спално бельо Йохо Памучен сатен класическо спално бельо Йохо
24 часа премиум
Филигранните орнаменти и хармоничните цветове на спалното бельо Йохо внасят изискана хармония във вашата спалня. Цветовете и мотивите на възглавницата и завивката са хармонично координирани. Благодарение на естественото качество на плата, това спално бельо ви кани да се сгушите и завиете. Може..
цени от 67,50лв
без ДДС:цени от 56,25лв
Памучен сатен оригинално спално бельо ОСКО ЗЕЛЕН Памучен сатен оригинално спално бельо ОСКО ЗЕЛЕН
най-продаван 24 часа премиум
✔ памучен сатен 87 нишки/см2 ✔ висока плътност ✔ перфетно качество на ушиване ✔ антиалергична материя ✔ ушиване и по размер на клиента Нашият комплект спално бельо ОСКО ЗЕЛЕН се състои от плик за завивка, долен чаршаф и калъфка за възглавница със стилизиран монохромен цветен принт. Тъ..
цени от 67,50лв
без ДДС:цени от 56,25лв
Памучен сатен спално бельо Кармен Пепел от Рози Памучен сатен спално бельо Кармен Пепел от Рози
най-продаван 24 часа премиум
Нежното спално бельо „Каремн Пепел от рози“ с флорален мотив от фирма Жана създава приятелска атмосфера в зоната Ви за спане. Шикозният комплект впечатлява с грациозното си излъчване. Това спално бельо е смес от качество и добра цена. Включва класически дизайн на ивици с нежни флорални мотиви, който..
цени от 67,50лв
без ДДС:цени от 56,25лв
Памучен сатен стилно спално бельо Лекси Памучен сатен стилно спално бельо Лекси
най-продаван 24 часа премиум
Бляскъво спално бельо "Лекси" от фирма Жана. Този изтънчен дизайн съчетава пайсли и графични елементи, за да създаде хармонична цялостна картина. Дискретното присъствие на романтични, стилизирани флорални елементи украсява дизайна. Можете да прекарате много релаксиращи часове във висококачественото ..
цени от 67,50лв
без ДДС:цени от 56,25лв
Луксозно спално бельо от памучен сатен с най-високо качество и интересн дизайн на райета от Роксима Дрийм. Спалното бельо е в луксозна опаковка и е подходящо за подарък. Комплектът е обкантен (паспел) на плика и калъфките, което ще придаде завършен и луксозен вид на вашето ново спално бельо. Па..
цени от 74,90лв
без ДДС:цени от 62,42лв
Охрата и бежовото са прекрасна комбинация цветове, модерни през всеки сезон.Оставете ги да се погрижат за приятната и уютна среда във вашият дом! Това спално бельо ще прибави топлина и красота в спалнята Ви и ще способства за пораждането на незабравими мигове и спомени. Сатенираният паму..
74,90лв
без ДДС:62,42лв
Двуцветно спално бельо от памучен сатен Бежово- Кафяво Двуцветно спално бельо от памучен сатен Бежово- Кафяво
най-продаван
Луксозно спално бельо от меки, топли и приятни цветове, който очарова с блясъка и изтънчеността си. Дайте си време за релакс, спокойствие и тишина и се влюбете в красотата на съня, благодарение на СпалнотоБельо от сатениран памук.Сатенираният памук, от който е напавен този прекрасен десен е с гол..
цени от 89,88лв
без ДДС:цени от 74,90лв
Едноцветно Спално бельо от памучен сатен - снежно Бяло
най-продаван
Божествена чистота и белота! Снежно белият цвят на този превъзходен спален комплект ще ви завладее с удивителните си свойства! Нежният и фин десен е създаден от много гъсто изтъкани памучни нишки, което придава блясък, здравина и мекота на плата. Поради класическия модел на това спално бельо, то..
цени от 89,88лв
без ДДС:цени от 74,90лв
Много луксозно и изискано спално бельо в любимото ни Екрю. Това спално бельо ще Ви плени с високото си качество и привлекателният си дизайн! Ако сте почитатели на изчистените модели, без шарки и други мотиви, тогава Ви препоръчваме този грациозен спален сет в превъзходното Екрю. Ще останете очар..
цени от 89,88лв
без ДДС:цени от 74,90лв
Красив и луксозен спален комплект от памучен сатен в нежни пастелни тонове и десен на орнаменти. Докоснете се до лукса с това красиво спално бельо на фирма Алиана. Материята е 100% памук с висока плътност от 87 нишки/см2. Пликът и калъфките за възглавници са завършени с паспел, красив кант, който об..
цени от 74,90лв
без ДДС:цени от 62,42лв
Внесете нотка луск и свежест в спалнята си с това красиво спално бельо от качествен памучен сатен на фирма Роксима Дрийм. Десенът е в зелената цветова гама на стилизирани цветя (Глухарчета). Материята е една от най-качествените, които могат да бъдат закупени, а изработката ще впечатли дори най-прете..
цени от 99,90лв
без ДДС:цени от 83,25лв
Много красиво, луксозно спално бельо в прекрасен светлосин цвят, със състав от 100% памук- сплитка памучен сатен. Памучният сатен е висококачествена материя, която се характеризира с голяма гъстота и мекота. Платовете от памучен сатен са доста плътни и здрави. Памучният сатен притежава уникален бляс..
цени от 89,88лв
без ДДС:цени от 74,90лв
Добавете нотка свежест и лукс с този уникален спален комплект от фирма Роксима. Десенът е в нежни флорални елементи от едната страна и хармонични орнаменти от другата. Цветовата гама е много приятна и ще внесе неповторимост и хармония в спалнята ви. Материята е качествен памучен сатен, с които ..
цени от 74,90лв
без ДДС:цени от 62,42лв
Красиво и нежно спално бельо от качествена памучна материя с висока плътност и ниска свиваемост в красиви флорални мотиви на светъл фон. Луксозна материя, беупречна изработка и подаръчна кутия са сред предимствата на на спално бельо Елина. Памучният сате е най-качествената материя от памучните ..
цени от 74,90лв
без ДДС:цени от 62,42лв
Уникален луксозен спален комплект от памук сатен в красиви флорални мотиви, които са добре изразени и придават свежест на спалния комплект.Материята е една от най-качествените на българския пазар и има много предимства:-100% памучен сатен- плътност 87 нишки/см- не дразни кожата и не предизвиква..
цени от 74,90лв
без ДДС:цени от 62,42лв
Поглезете се и си подарете нежна грижа и комфорт, докато спите! Това спално бельо е пътят към сбъдването на мечтите Ви! Сънувайте смело и се отдайте на мекотата и нежността на този красив спален десен в цветът на Любимото Капучино, комбиниран със сладкото прасковено…ммм, колко добре звучи! То..
74,90лв
без ДДС:62,42лв
Луксозен спален комплект в красива разцветка - лилаво и пепел от рози, изтъкан от мек и плътен памучен сатен от 100 % качествен памук.- Антиалергенно- 100 % памук, памучен сатен- Има абсорбиращи свойства- Усещане за свежест и комфорт- Луксозно спално бельо- Не полепва по тялото..
цени от 89,88лв
без ДДС:цени от 74,90лв
Оцветете сънищата и мечтите си! Бъдете винаги вдъхновени с това стилно спално бельо, изработено от много гъсто изтъкани памучкови влакна, от 100 % памук, в тъмно лилаво и успокояващото очите зелено! Този спален комплект е особено предпочитан през цялата година, понеже държи хладно през Лятото, а п..
цени от 89,88лв
без ДДС:цени от 74,90лв
Потопете се в нов, приказен свят и поглезете сетивата си! Това спално бельо е ключът към блаженството… Благодарение на приятните и галещи окото цветове на този красив десен, това спално бельо създава прелестна и ефирна атмосфера в спалнята. Ще се влюбите в него още на пръв поглед! Сатенирания..
цени от 89,88лв
без ДДС:цени от 74,90лв
Луксозен спален комплект в красива разцветка - цвят розе и прасковено, изтъкан от мек и плътен памучен сатен от 100 % качествен памук.- Антиалергенно- 100 % памук, памучен сатен- Има абсорбиращи свойства- Усещане за свежест и комфорт- Луксозно спално бельо- Не полепва по тялото..
цени от 89,88лв
без ДДС:цени от 74,90лв
Бордото е цветът на червеното вино, което ни сгрява през най- студените дни от годината. Сакралният нюанс на яркото и бляскаво червено поднася любовна нотка и ни вдъхва самоувереност. В съчетание със сивото, което пък е цвят от тъмната гама тонове, се получава една изтънчена и изкусителна комбин..
цени от 89,88лв
без ДДС:цени от 74,90лв
Потопете се в нов, приказен свят и поглезете сетивата си! Това спално бельо е ключът към блаженството… Благодарение на приятните и галещи окото цветове на този красив десен, това спално бельо създава прелестна и ефирна атмосфера в спалнята. Ще се влюбите в него още на пръв поглед! Сатенирания..
74,90лв
без ДДС:62,42лв
Луксозен спален комплект в красива двуцветна разцветка - диня и светла праскова, изтъкан от мек и плътен памучен сатен от 100 % качествен памук.- Антиалергенно- 100 % памук, памучен сатен- Има абсорбиращи свойства- Усещане за свежест и комфорт- Луксозно спално бельо- Не полепва по тялотоРазмери:Един..
цени от 89,88лв
без ДДС:цени от 74,90лв
За тези, които желаят изчистено и класическо спално бельо!Сатенираният памук на този предпочитан десен е с голям брой изтъкани естествено памучни нишки от 87 см2  до над 300 см2. Тази изключително гладка материя има брилянтен блясък. СпалнотоБельо Ви предлага този фин и деликате..
цени от 89,88лв
без ДДС:цени от 74,90лв
Луксозен спален комплект в красива двуцветна разцветка - тъмно лилаво и пепел от рози, изтъкан от мек и плътен памучен сатен от 100 % качествен памук.- Антиалергенно- 100 % памук, памучен сатен- Има абсорбиращи свойства- Усещане за свежест и комфорт- Луксозно спално бельо- Не полепва по тялотоРазмер..
цени от 89,88лв
без ДДС:цени от 74,90лв
Потопете се в нов, приказен свят и поглезете сетивата си! Това спално бельо е ключът към блаженството… Благодарение на приятните и галещи окото цветове на този красив десен, това спално бельо създава прелестна и ефирна атмосфера в спалнята. Ще се влюбите в него още на пръв поглед! Сатенирания..
цени от 89,88лв
без ДДС:цени от 74,90лв
Луксозно изделие от памучен сатен в приятна комбинация от цветове в люлякови нюанси, изтъкано от 100% плътен, здрав и мек памучен сатен.- Не предизвиква алергии- 100 % памук, памучен сатен- Има абсорбиращи свойства- Усещане за свежест и комфорт- Луксозно спално бельо- Не полепва по тялото..
цени от 89,88лв
без ДДС:цени от 74,90лв
Хубаво спално бельо от 100% памучен сатен - много плътен, здрав и мек в супер нежен десен на листа. Комплектът е в изключчително приятни и нежни цветове, а дизайнът е семпъл.✓ От луксозна колекция на българската фирма Roxyma Dream✓ Комплектът се доставя в красива, луксозна кутия с марката на произво..
цени от 74,90лв
без ДДС:цени от 62,42лв
Състав: памучен сатен, 100 % памук Комплекта е в сиво/синята цветова гама. Комплекта е изработен от висококачествен памучен сатен, който е с по-голям брой нишки и е по-гъсто изтъкан. Калъфките в комплекта са щампирани и са 2 на брой. Съчетание на стил и високо качество! Внесете разнообразие, ком..
цени от 74,90лв
без ДДС:цени от 62,42лв
Спалното бельо TROYA е изтъкано от памучен сатен. Памучният сатен е тъкан от най- висок клас. Броят на нишките е 87/ кв.см. Получен е при сплитка 4/1 и така нареченият процес на „ мерсализация “. На тези два основни процеса тази материя дължи блясъкът, който придобива.Още причини да изберете това сп..
цени от 74,90лв
без ДДС:цени от 62,42лв
Ново спално бельо от изисканата колекция комплекти от памучен сатен на фирма Роксима Дрийм.→ Получавате спалното бельо в луксозна, красива кутия→ Уникален избор за подарък→ 2бр. калъфки - щампирани→ Красив и здрав кант на калъфките и плика за завивката, продаващ завършен и луксозен вид на комплекта→..
цени от 74,90лв
без ДДС:цени от 62,42лв
Изисканата визия и бляскавият вид на този спален комплект от СпалнотоБельо ще Ви накара да преоткриете съня! Той е нежно изтъкан от памучен сатен, чиито свойства са много тачени по цял свят. Памучният сатен, от който е изтъкано спалното бельо е изключително гладка материя, с брилянтен блясък. Вис..
цени от 74,90лв
без ДДС:цени от 62,42лв
Приветствайте всичката нежност на света в спалнята си! Свежите тонове на синьото, комбинирани прелестно със златисто и бяло е универсална комбинация, пасваща перфектно на всеки спален декор. Особено предпочитан е през Есента, поради красивите си, есенни листа. Спалнто бельо Оскар ще доприне..
цени от 74,90лв
без ДДС:цени от 62,42лв
Спален Комплект от Памучен Сатен ANELINA Спален Комплект от Памучен Сатен ANELINA
най-продаван
Спално бельо ANELINA е в удивителни флорални орнаменти в цикламено, синьо, жълто и прелестно красиви пеперуди, а фонът е бежов. Другата страна на спалният комплект е също с много красив десен- очарователни орнаменти в розовата цветова гама.Съставът на материята, от която е изработено спалното бельо ..
цени от 74,90лв
без ДДС:цени от 62,42лв
- Хипоалергичен (не дразни кожата)- Щадящ кожата- Абсорбира влагата и позволява на кожата да диша- 100 % памук (памучен сатен от гъсто изтъкани нишки)Спалното бельо от памучен сатен (100 % памук) ILIYANA ще ви впечатли с уникалната си здравина и очарователен дизайн. Комплектът е в синьо и розово, на..
цени от 74,90лв
без ДДС:цени от 62,42лв
Показва 1 до 48 от 314 (7 страници)

Спално бельо Лукс

Висок клас спално бельо