Меню
Количка

Калъфки за възглавници

Бежова калъфка за възглавница Памучен Сатен Звезди
Доставка 24 часа
Тази красива калъфка от памучен сатен, 100% памук е много свежа и нежна. Звездите по десена и бежовият цвят правят обстановката в стаята магическа, приветлива и свежа.Можете да разгледате голямото разнообразие от пликове и долни чаршафи, който предлагаме, и да се съчетаете калъфката с някои от ..
9,00лв
без ДДС:9,00лв
Бяла Калъфка за възглавница от ранфорс памук
най-продаван
Състав: 100% ПамукРазмер: 50 X 70 смУкрасени със симпатични домашни любимци, калъфките за възглавници от памучен сатен са изработени от най-високият клас памучен плат. Материята е издръжлива, гладка и фина на усещане. Памучният сатен създава усещане за топлота през студените нощи и хладина през топл..
6,49лв
без ДДС:6,49лв
Декоративна възглавница- GLORIYA - екрю Декоративна възглавница- GLORIYA - екрю
Доставка 24 часа
Елегантна възглавница за декорация, съставена от полиестер- 100 % и пълнеж от 100 % силиконов пух - 400 гр.Размер: 50 / 50Декоративната възглавница е в цвят екрю, който е много модерен и актуален и би си отивал с всякакъв стил домашен декор. Тя може да се комбинира отлично със същото шалте- GLORIYA ..
15,00лв
без ДДС:15,00лв
Декоративна Калъфка за възглавница Аделина Бежова Декоративна Калъфка за възглавница Аделина Бежова
Доставка 24 часа
Красивата, декоративна калъфка Аделина е в бежово и бяло и може да се съчетае отлично с шалте в същия десен, или подобен, в тази цветова гама.Можете да разгледате голямото разнообразие от шалтета, които предлагаме в нашия сайт и да изберете най- подходящото за вашата спалня!Размер: 60x40 100 % ..
10,00лв
без ДДС:10,00лв
Декоративна Калъфка за възглавница Аделина Пепел Декоративна Калъфка за възглавница Аделина Пепел
Доставка 24 часа
Красивата, декоративна калъфка Аделина е в пепелно лилаво и бяло и може да се съчетае отлично с кувертюра в същия десен, или подобен, в тази цветова гама.Можете да разгледате голямото разнообразие от кувертюри, които предлагаме в нашия сайт и да изберете най- подходящата за вашата спалня!Размер: 60x..
10,00лв
без ДДС:10,00лв
Декоративна Калъфка за възглавница Аделина Сиво
Доставка 24 часа
Красивата, декоративна калъфка Аделина е в сиво и бяло и може да се  съчетае отлично с кувертюра в същия десен, или подобен, в тази цветова гама.Можете да разгледате голямото разнообразие от кувертюри, които предлагаме в нашия сайт и да изберете най- подходящата за вашата спалня!Размер: 60x40&n..
10,00лв
без ДДС:10,00лв
Декоративна Калъфка за възглавница Ани Бежова Декоративна Калъфка за възглавница Ани Бежова
Доставка 24 часа
Красивата, декоративна калъфка Ани е в бежово и бяло и може да се съчетае отлично с шалте в същия десен, или подобен, в тази цветова гама. Можете да разгледате голямото разнообразие от шалтета, които предлагаме в нашия сайт и да изберете най- подходящото за вашата спалня!Размер: 60x40 100 % пам..
10,00лв
без ДДС:10,00лв
Декоративна Калъфка за възглавница Ани Зелена Декоративна Калъфка за възглавница Ани Зелена
Доставка 24 часа
Красивата, декоративна калъфка Ани е в зелено и бяло и може да се съчетае отлично с шалте в същия десен, или подобен, в тази цветова гама. Можете да разгледате голямото разнообразие от шалтета, които предлагаме в нашия сайт и да изберете най- подходящото за вашата спалня!Размер: 60x40 100 % пам..
10,00лв
без ДДС:10,00лв
Декоративна Калъфка за възглавница Ани Пепел Декоративна Калъфка за възглавница Ани Пепел
Доставка 24 часа
Красивата, декоративна калъфка Ани е в пепелно лилаво и бяло и може да се  съчетае отлично с кувертюра в същия десен, или подобен, в тази цветова гама. Можете да разгледате голямото разнообразие от кувертюри, които предлагаме в нашия сайт и да изберете най- подходящата за вашата спалня!Размер: ..
10,00лв
без ДДС:10,00лв
Декоративна Калъфка за възглавница Ани Сиво Декоративна Калъфка за възглавница Ани Сиво
Доставка 24 часа
Красивата, декоративна калъфка Ани е в сиво и бяло и може да се съчетае отлично с кувертюра в същия десен, или подобен, в тази цветова гама.Можете да разгледате голямото разнообразие от кувертюри, които предлагаме в нашия сайт и да изберете най- подходящата за вашата спалня!Размер: 60x40 100 % ..
10,00лв
без ДДС:10,00лв
Декоративна Калъфка за възглавница Бежови Листа от полиестер
Доставка 24 часа
Тази красива, декоративна калъфка е в прелестни листа и ще внесе загадъчна и екзотична нотка във вашият дом!  Калъфката е в бежово и бяло и може да се съчетае отлично с кувертюра в същия десен, или подобен, в тази или друга цветова гама.Можете да разгледате голямото разнообразие от кувертюри, к..
10,00лв
без ДДС:10,00лв
Декоративна Калъфка за възглавница Грета Сиво от полиестер
Доставка 24 часа
Тази красива декоративна калъфка ще внесе разкош във Вашата спалня! Сивият цвят и прекрасните орнаменти по нея я правят възхителна и нежна.Може да се съчетае отлично с шалте в същия десен, или подобен, в тази или друга цветова гама.Можете да разгледате голямото разнообразие от шалтета, които предлаг..
12,50лв
без ДДС:12,50лв
Декоративна Калъфка за възглавница Грета Шампанско от полиестер
най-продаван Доставка 24 часа
Тази красива декоративна калъфка ще внесе разкош във Вашата спалня! Цветът на шампанското и прекрасните орнаменти по нея я правят изящна и нежна.Може да се съчетае отлично с шалте в същия десен, или подобен, в тази или друга цветова гама.Можете да разгледате голямото разнообразие от шалтета, които п..
12,50лв
без ДДС:12,50лв
Декоративна Калъфка за възглавница Дара от полиестер
Доставка 24 часа
Тази красива декоративна калъфка на пеперуди е много приятна и нежна. Благодарение на светлата си цветова гама и прекрасните орнаменти по нея, тя ще се впише чудесно и ще допълни всеки домашен декор, внасяйки топлина и уют!Може да се съчетае отлично с шалте в същия десен, или подобен, в тази или дру..
11,50лв
без ДДС:11,50лв
Декоративна Калъфка за възглавница Зелени Листа от полиестер
Доставка 24 часа
Тази красива, декоративна калъфка е в прелестни листа и ще внесе загадъчна и екзотична нотка във вашият дом!  Калъфката е в зелено и бяло и може да се съчетае отлично с кувертюра в същия десен, или подобен, в тази или друга цветова гама.Можете да разгледате голямото разнообразие от кувертюри, к..
10,00лв
без ДДС:10,00лв
Декоративна Калъфка за възглавница Иванина от полиестер
Доставка 24 часа
Тази красива декоративна калъфка е много приятна и нежна. Благодарение на бялата цветова гама и прекрасните орнаменти по нея, тя ще се впише чудесно и ще допълни всеки домашен декор, внасяйки топлина и уют!Може да се съчетае отлично с шалте в същия десен, или подобен, в тази или друга цветова гама.М..
11,50лв
без ДДС:11,50лв
Декоративна Калъфка за възглавница Лара от полиестер
Доставка 24 часа
Тази красива декоративна калъфка е много приятна и нежна. Благодарение на сивата цветова гама и прекрасните орнаменти по нея, тя ще се впише чудесно и ще допълни всеки домашен декор, внасяйки топлина и уют!Може да се съчетае отлично с шалте в същия десен, или подобен, в тази или друга цветова гама.М..
11,50лв
без ДДС:11,50лв
Декоративна Калъфка за възглавница Роза от полиестер
Доставка 24 часа
Тази красива декоративна калъфка ще внесе разкош във Вашата спалня! Розовият и цвят и прекрасните орнаменти по нея я правят изключително възхителна и нежна.Може да се съчетае отлично с шалте в същия десен, или подобен, в тази или друга цветова гама.Можете да разгледате голямото разнообразие от шалте..
12,50лв
без ДДС:12,50лв
Показва 1 до 18 от 85 (5 страници)
Пакетни предложения