Меню
Количка

Спално бельо за хотели

Спално бельо за хотели

Спално бельо за хотели

Търсите спално бельо, олекотени завивки или друг текстил за Вашия хотел или къща за гости? Вече сте на правилното място. Спалното бельо ще ви предложи качествен домашен текстил от собствена марка или от най-добрите български, турски, китайски или полски производители на добри цени. 

Предлагаме индивидуални оферти и много намаления за редовни клиенти! 


СПАЛНО БЕЛЬО ЗА ХОТЕЛИ

Ние сме специалисти в производството на хотелско спално бельо. Предлага богата гама от текстилни изделия:

 • висококачествени олекотени завивки за хотели и пликове за тях
 • чаршафи за хотели
 • хотелски възглавници и калъфки
 • протектори/калъфи за хотелски матраци
 • протектори за възглавници
 • кърпи за хотели, постелки за баня и халати

Разполага с богата селекция от цветове – от пастелни до дълбоки нюанси. Спалното бельо може да задоволи всички стилове, изисквания и бюджети.

ЕДНОЦВЕТНО СПАЛНО БЕЛЬО ЗА ХОТЕЛИ

Спалното бельо има богат опит с клиенти от хотелиерската индустрия и разбира вашия бизнес. Затова ви предлага и изчистено бяло спално бельо – безпрецедентна комбинация от лукс, повишена здравина и удължен експлоатационен живот. Предлага се във всички размери, включително нестандартни и от разнообразни материи на атрактивни цени.

БРАНДИРАНО И ПЕРСОНАЛИЗИРАНО СПАЛНО БЕЛЬО

Благодарение на съвременното им оборудване и оптимизираните производствени процеси, може да ви предложи брандирано спално бельо. Вашето лого или име на хотела, а защо не и двете, могат да бъдат изобразени на кърпи, халати или калъфки за възглавници чрез бродиране или принт. Това подчертава марката и оставя траен спомен в съзнанието на вашите гости.

КАЧЕСТВО ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

Спалното бельо предлага голямо разнообразие от продукти с качество според вашите нужди:

 • Памук-сатен – луксозна памучна материя със сатенена нишка
 • Ранфорс – здрава и мека 100% памучна материя (57 нишки/см2)
 • 100% памук – естетвено дишащ материал
 • 50% памук / 50% полиестер – популярна алтернатива
 • Микрофибър – 100% полиестер

Независимо дали се нуждаете от луксозно спално бельо с високо качество за вашия 5 звезден хотел или по-нисък клас полиестерен памук, предлаган в различни нюанси и дизайн за по-малък хотел или къщи за гости, спално бельо Спалното бельо разполага с идеалното решение за хотелиерската индустрия.

ЗАЩО Спалното Бельо?

Нашата марка е отражение на нашата култура, която олицетворява непрекъснато усъвършенстване за максимална удовлетвореност на клиентите. Вече 20 години произвеждаме висококачествени текстилни продукти за хотелиерската индустрия, а основната ни сила е в съвременните производствени процеси. Милият ни и отзивчив екип ще ви съдейства за да постигнете бизнес целите си. Нашата стойностна оферта е проста – дълготрайни продукти с бърза доставка и безупречно обслужване. Префернциалните ни цени за бизнеса (на едро) карат клиенитите да се завръщат при нас отново и отново.

ДОСТАВКА

За да гарантира качеството на услугата, Спалното бельо предлага доставка за своите клиенти на едро. Стоката може да бъде доставенa бързо до адрес по ваш избор срещу минимални транспортни разходи. Цената е по договаряне. Не се колебайте да се свържете с нас.