Меню
Количка

Олекотени завивки от памук

Бяла Олекотена Завивка Памучен Сатен Велика Бяла Олекотена Завивка Памучен Сатен Велика
Доставка 24 часа
Марка: Roxyma Dream
Олекотената завивка от „ Roxyma Dream “ е изработена от 100% естествен памук, памучен сатен, има пълнеж от 100 % силиконова ватаи не предизвиква алергиии. Осигурете си спокоен нощен сън с това олекотено покривало от естествен памук, която се предлага в няколко размера.Тази съвършено м..
49,00лв
без ДДС:49,00лв
Бяла Олекотена Завивка Сатенирано Райе - първокласен памук
Доставка 24 часа
Марка: Roxyma Dream
Олекотена завивка от памучен сатен от 100 % памук с пълнеж от 100 % силиконов пух е естествен начин да увеличите комфорта си през нощта през всеки сезон. Нашите олекотени завивки са изработени от 100% естествен памук, памучен сатен и са обработени за премахване на миризми и дразнители, предиз..
61,00лв
без ДДС:61,00лв
Бяла Памучна Олекотена Завивка
Доставка 24 часа
Марка: Roxyma Dream
Тази висококачествената олекотена завивка от българският производител „ Roxyma Dream “ е от 100 % памучно хасе и е капитонирана и има изключителна здравина. Памучните хасета не предизвикват алергични реакции по кожата, дори при хора с чувствителна кожа. Точно това прави тази мате..
42,00лв
без ДДС:42,00лв
Марка: Dilios
Олекотенa завивки Pure cotton - 100% памук перкал. Зимните завивки Естествен памук са висок клас капитонирани завивки от 100% памучна тъкан "Перкал", с голяма здравина, фина на допир и изключителнa мека.Перкала е памучна тъкан от най-висок клас използвана за спално бельо. Отличава се с особено голям..
65,20лв
без ДДС:65,20лв
Олекотена Завивка Сатенирано Райе Екрю - първокласен памук
Доставка 24 часа
Марка: Roxyma Dream
Памучният сатен от който е изработена тази олекотена завивка е изключително мека и гладки на допир материя, от 100% памук, с пълнеж от 100 % силиконов пух.Тя се предлага в три различни размера. Изработени са специално за Вас седем разновидности на този модел, като благодарение на разнообразието, кое..
61,00лв
без ДДС:61,00лв
Памучна Олекотена Завивка BLASS LILA - първокласен памук
Доставка 24 часа
Марка: Roxyma Dream
Олекотената завивка BLASS LILA е в светло лилав цвят. Капитонирана е, а в единият й ъгъл е зашит етикет (диагонално), на който пише името на производителят на олекотената завивка „Roxyma Dream“.Материята на плата на завивката е памук (100 %), а пълнежът й е силиконов пух (100 %). Силиконовият п..
56,00лв
без ДДС:56,00лв
Памучна Олекотена Завивка в цвят Екрю Памучна Олекотена Завивка в цвят Екрю
Доставка 24 часа
Марка: Roxyma Dream
Капитонираната олекотена завивка от българският производител на висококачествено спално бельо Роксима Дрийм е с пълнеж от изцяло силиконов пух- 100 % , а хасето е от 100 % памук. Тази олекотена завивка ще Ви изненада с прекрасния си дизайн. Капитонираното олекотено юрганче е в цвят Екрю и има о..
42,00лв
без ДДС:42,00лв
Памучна Олекотена Завивка в цвят Шампанско
Доставка 24 часа
Марка: Roxyma Dream
Тази олекотена завивка от „ Roxyma Dream “ е от висок клас- 100 % памучно хасе, пълнеж- силиконов пух, капитонирана е и много здрава, поради висококачествената й изработка.Олекотената завивка ще Ви изненада със забележителния си дизайн. По всичките си краища е окантена с тънко и фино ..
42,00лв
без ДДС:42,00лв
Марка: NED
Комфортна и качествена олекотена завивка от силиконов пух в бял цвят. Олекотените завивки от силиконов пух са много леки и запазват формата си дори след многократно ползване. Могат да се перат машинно и не задържат прах. Външният плат е памук Ранфорс, който абсорбира влагата и поддържа равномерна те..
34,00лв
без ДДС:34,00лв
Марка: NED
Жълта олекотена завивка с пълнеж от силиконов пух в цвят екрю. За разлика от някой естествени материали като пера или пух, който могат да предизвикат алергична реакция, силиконовият пух е антиалергеннен и е предпочитана материя за деца или по-чувствителни хора. Изработката е висококачествена, като з..
34,00лв
без ДДС:34,00лв
Марка: NED
Много свежа и същевременно качествена и здрава олекотена завивка с пълнеж от силиконов пух и външен плат памук Ранфорс в ябълково зелен цвят.Предимства на пълнежа:✓ много добри изолиращи свойства✓ мек, лек и пухкав✓ запълва равномерно пространството✓ запазва обема си при употреба..
34,00лв
без ДДС:34,00лв
Марка: NED
Свежа и ярка капитонирана (обшита допълнително за равномерно разпределение на пълнежа) олекотена завивка от силиконов пух в лилаво. С тази висококачествена завивка ще се почувствате  специални, материята отвън е естествен и мек памук ранфорс, който ще Ви обгърне нежно, а пълнежът - силиконов пу..
34,00лв
без ДДС:34,00лв
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)

Антиалергични олекотени завивки

Доверете се на българското качество от чист 100 % памук.