Меню
Количка

Олекотени Завивки от Вискоза

Леката и приятна на допир материя предпазва от горещини. С нишки от дървесна целулоза. Не спарват ➤ хигиенични са ➤ с лека и приятна на допир материя
Състав: 90 % вискоза ; 10 % еластанВид на пълнежа:  силиконова ватаОлекотената завивка е изработена в много приятени цветове, с нежна и интересна щампа. Капитонирана е (прошита), а по края е обкантена с красив паспел, който придава завършен и по-луксозен вид на изделието. По този начин оле..
47,00лв
без ДДС:39,17лв
Много нежна и мека олекотена завивка, произведена от 90% вискоза и 10% еластан и състав на пълнежа от 100% силиконова вата.Олекотената завивка е капитонирана, а по всички краища има много красив и здрав кант (наречен паспел). Визията й е изключитено елегантна и стилна. Олекотената завивка от ви..
47,00лв
без ДДС:39,17лв
Мека, приятна на допир олекотена завивка в модерна разцветка на карета - капитонирана с пълнеж от силиконова вата.По края завивката е окантена с уникален кант, придаващ й луксозна визия и здравина. Олекотената завивка е лятна и може да се използва и може да се използва и като кувертюра. Пълнежъ..
47,00лв
без ДДС:39,17лв
В състава на десена на олекотената завивка LORI WEISS се съдържат: вискоза- 90 % и 10 % еластан. Вътрешната част на завивката е от 100 процента силиконова вата. Вискозата е произведена от бамбуково дърво. Тя е екологично съобразен продукт. Нейната употреба е широко разпространена сред производителит..
47,00лв
без ДДС:39,17лв
Олекотената завивка SAMI GRÜN е в снежнобял цвят, а по нея щампата е много свежа и разчупена - мини ромбоидчета в сиво и тюркоазено зелен цвят. По краищата кантът е тънко въженце, което също е в тюркоазено зелено. Завивката е изработена от 90 % вискоза и 10 % еластан, като вътрешната й подплата е 10..
47,00лв
без ДДС:39,17лв
Олекотената завивка SAMI OLIVE е в искрящо бял цвят, а щампата е на малки геометрични фигурки в сиво синьо, които наподобяват формата на ромб. Завивката е окантена по краищата с красиво въженце в сив цвят, което и придава изключителна здравина.Материята от която е изработена завивката е 90 % вискоза..
47,00лв
без ДДС:39,17лв
Олекотената завивка SAMI ROT е с много интересна щампа- декоративни геометрични фигурки в червено и синьо, които приличат на ромбчета. По краищата завършва с кант- вишнево червено въженце, което й придава голяма здравина и прави визията й доста впечатляваща.Завивката може да се използва и като шалте..
47,00лв
без ДДС:39,17лв
Олекотената завивка TRAUM GRAU UND PFIRSICH е от 90 % вискоза и 10 % еластан, като пълнежът й отвътре е 100 % силиконов пух. Силиконовият пух има бърз термо ефект, като сгрява тялото и изолира от студа. Вискозата е синтеричен продукт, произведен от естествени бамбукови влакна. Това прави тази матери..
47,00лв
без ДДС:39,17лв
Висококачествената олекотена завивка TRAUM GRAU UND WEISS е двулицева и може да се използва и като кувертюра. Тя е в два нежни цветови тона- сиво и бяло. От всички страни е прошита с прекрасна дантела, която прави визията и още по- великолепна и невероятна. Завивката е съставена е от 90 % вискоза и ..
47,00лв
без ДДС:39,17лв
Олекотената завивка TRAUM WEISS UND GRÜN е в светлозелено и бяло, а по краищата е окантена с красива и фина бяла дантела. Материята от която е изтъкана е 90 % вискоза и 10 % еластан. Отвътре е със силиконова вата- 60 гр. Силиконовата вата е висококачествена материя, която затопля много бързо тялото...
47,00лв
без ДДС:39,17лв
Олекотената завивка TRAUM WEISS е в снежнобял цвят, като по краищата си е окантена с пленителна дантела, която й придава допълнителна елегантност и завършен вид. Материята на плата е съставена от 90 % вискоза, 10 % еластан, а вътрешната част на продукта е изцяло силиконова вата. Силиконовата вата им..
47,00лв
без ДДС:39,17лв
Мека олекотена завивка- двуцветна с вид на пълнежа: силиконова вата (60 гр.), външен плат: 90 % вискоза и 10 % еластан. Вискозата е влакно, придобито от дървесна целулоза. Получава се при вторичната обработка на естествените нишки целуоза. Тя е много мека, лека и приятна на допир. Вискозните изделия..
47,00лв
без ДДС:39,17лв
Мека, приятна на допир олекотена завивка в модерна разцветка на карета - капитонирана и с пълнеж от силиконова вата.По края завивката е окантена с уникален кант, придаващ й луксозна визия и здравина. Олекотената завивка е лятна и може да се използва и може да се използва и като кувертюра. Пълне..
47,00лв
без ДДС:39,17лв
Прекрасна и нежна олекотена завивка, произведена от вискоза и пълнеж от силиконов пух с приятен десен в розово и бяло.Характеристики на олекотената завивка:- Състав на завивката: 90% вискоза, 10% еластан- Пълнеж на завивката: 100% силиконов пух- Грамаж на пълнежа: 60 гр. пух- Вид на завивката: Лятна..
47,00лв
без ДДС:39,17лв
Мека и лека олекотена завивка, произведена от естествени целулозни нишки вискоза с луксозен паспел по края.Десенът на олекотената завивка е на карета - модерен и свежарски. Видът на пълнежа е 60 гр. силиконова вата.Съставът на завивката е 90 % вискоза и 10 % еластан.Завивката е капитонирана. Ви..
47,00лв
без ДДС:39,17лв
Лятна олекотена завивка в много нежна цветова гама - тюркоаз с красиви мотиви, окантена с паспел.Олекотената завивка е капитонирана, а кантът й придава по-голяма здравина и успойчивост. Тя е изключително нежна, мека и много лека. Хатарктеристики на вискозата:- Пълнеж на олекотената завивка: 60 ..
47,00лв
без ДДС:39,17лв
Много нежна и мека олекотена завивка, произведена от 100% тенсел с жакард и състав на пълнежа от 100% силиконов пух.Олекотената завивка е капитонирана, а по всички краища има много красив кант - дантела. Визията й е изключитено елегантна и нежна. Олекотената завивка от тенсел може да бъде с пъл..
61,00лв
без ДДС:50,83лв
Висококачествената, капитонирана олекотена завивка DJULI GRAU от Роксима Дрийм е от вискоза- 90 %, останалата й част е от еластан- 10 %, а пълнежът е направен от 100 % силиконова вата. Вискозата е много гладка и мека материя, придобита по естествен начин от целулоза. Тя не спарва кожата и има добри ..
67,00лв
без ДДС:55,83лв
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)

С нишки от дървесна целулоза

Леката и приятна на допир материя предпазва от горещини