Меню
Количка

Олекотени Завивки от Вискоза

Олекотена Завивка DJULI BLAU вискоза и еластан
Доставка 24 часа
Висококачествената олекотена завивка DJULI BLAU от Роксима Дрийм е от вискоза- 90 %, останалата й част е от еластан- 10 %, а пълнежът е направен от 100 % силиконова вата. Вискозата е много гладка и мека материя, придобита по естествен начин от целулоза. Тя не спарва кожата и има добри попивни свойст..
59,00лв
без ДДС:59,00лв
Олекотена Завивка DJULI GRAU вискоза и еластан Олекотена Завивка DJULI GRAU вискоза и еластан
Доставка 24 часа
Висококачествената, капитонирана олекотена завивка DJULI GRAU от Роксима Дрийм е от вискоза- 90 %, останалата й част е от еластан- 10 %, а пълнежът е направен от 100 % силиконова вата. Вискозата е много гладка и мека материя, придобита по естествен начин от целулоза. Тя не спарва кожата и има добри ..
67,00лв
без ДДС:67,00лв
Олекотена Завивка DJULI GRÜN вискоза и еластан
Доставка 24 часа
Олекотената завивка DJULI GRÜN е изработена почти изцяло от вискоза- 90 %, като съдържа и 10 % еластан, а пълнежът й е изцяло силиконова вата. Окантена е с фино въженце по крайщата, което прави визията й още по- величествена и луксозна. Може да се използва и като кувертюра, защото има красив и ефект..
47,00лв
без ДДС:47,00лв
Олекотена Завивка DJULI ROSA вискоза и еластан Олекотена Завивка DJULI ROSA вискоза и еластан
Доставка 24 часа
Луксозната и капитонирана олекотена завивка DJULI ROSA, която може да се използва и като кувертюра е изработена от вискоза и еластан, а пълнежът и е силиконова вата. Много добре изолира хладината и осигурява топлина.Тъй като е много лека, тя е идеална за завивка през пролетните и летни месеци.&..
59,00лв
без ДДС:59,00лв
Олекотена Завивка EVENA BEIGE вискоза и еластан Олекотена Завивка EVENA BEIGE вискоза и еластан
Доставка 24 часа
Олекотената завивка EVENA BEIGE е лятна, капитонирана е, съставена от 90 % вискоза и 10 % еластан, а вътрешният и пълнеж е силиконова вата. Вискозата е придобита от естествени целулозни нишки и е много лъскава на външен вид. Тя е гладка и мека материя, приятна на допир. Лесна е за поддръжка и има до..
49,00лв
без ДДС:49,00лв
Олекотена Завивка EVENA GRAU от вискоза и еластан Олекотена Завивка EVENA GRAU от вискоза и еластан
Доставка 24 часа
Олекотена завивка EVENA GRAU е с пълнеж силиконова вата и може да се използва и като кувертюра/ шалте. Външният материал, от който е направена завивката е вискоза- 90 % и еластан- 10 %. Продуктът е в сивата цветова гама. Кантът е бели Звездици , прелестни облачета, които имат надписи със слоган..
62,00лв
без ДДС:62,00лв
Олекотена Завивка EVENA GRÜN вискоза и еластан Олекотена Завивка EVENA GRÜN вискоза и еластан
Доставка 24 часа
Олекотената завивка EVENA GRÜN е капитонирана е, съставена от 90 % вискоза и 10 % еластан, а вътрешният и пълнеж е силиконова вата. Вискозата е придобита от естествени целулозни нишки и има бляскав външен вид. Тя е гладка и мека материя, приятна на допир. Лесна е за поддръжка и има добри попивателни..
59,00лв
без ДДС:59,00лв
Олекотена Завивка EVENA PFIRSICH вискоза и еластан Олекотена Завивка EVENA PFIRSICH вискоза и еластан
Доставка 24 часа
Тази Олекотена завивка EVENA PFIRSICH е изтъкана от 90 % вискоза и 10 % еластан, а пълнежът и отвътре е 100 % силиконова вата. Завивката е капитонирана и е изработена в няколко варианта (Летен и Зимен ) и размера (150x220, 200x220, 220x240), като всеки от Вас има опцията да избира според сезона грам..
62,00лв
без ДДС:62,00лв
Олекотена Завивка KRISTINE BLAU вискоза и еластан Олекотена Завивка KRISTINE BLAU вискоза и еластан
Доставка 24 часа
Олекотената завивка е от 100 % вискоза, която е сатенирана, а пълнежът й е 100 % силиконова вата. Вискоза е хигроскопична (лесно всмуква влагата). Тя е изкуствено влакно, придобито от естествена дървесна целулоза. В зависомост от начинът и на преработка, тя може да наподобява при допир усещането за ..
47,00лв
без ДДС:47,00лв
Олекотена Завивка KRISTINE CAPPUCCINO вискоза и еластан Олекотена Завивка KRISTINE CAPPUCCINO вискоза и еластан
Доставка 24 часа
Олекотената завивка KRISTINE CAPPUCCINO е от 100 % сатенирана вискоза, а пълнежът й е силиконова вата- 100 %. Вискоза е хигроскопична материя (лесно поема влагата). Тя е изкуствено влакно, придобито от естествена дървесна целулоза. Много приятна и мека е на допир, наподобява коприната. Притежава изк..
47,00лв
без ДДС:47,00лв
Олекотена Завивка KRISTINE HELL BEIGE вискоза и еластан Олекотена Завивка KRISTINE HELL BEIGE вискоза и еластан
Доставка 24 часа
Олекотената завивка KRISTINE HELL BEIGE е в бежов цвят и е изработена от сатенирана вискоза- 100 %, а пълнежът й е силиконова вата. Вискозата е произведена на базата на целулоза (дървесна). Тя е синтетична материя, придобита по естестнен начин (от дървесни стърготини) и точно поради това често я нар..
47,00лв
без ДДС:47,00лв
Олекотена Завивка LORI PFIRSICH вискоза и еластан Олекотена Завивка LORI PFIRSICH вискоза и еластан
Доставка 24 часа
Материята от която е изработена олекотената завивка LORI PFIRSICH е 90 % вискоза + 10 % еластан, а пълнежът й е силиконова вата. Силиконовата вата се характеризира с бързото създаване на термо ефект. Тя изолира от студа и затопля тялото, като същевременно създава невероятен комфорт и уют на тялото, ..
47,00лв
без ДДС:47,00лв
Олекотена Завивка LORI WEISS вискоза и еластан Олекотена Завивка LORI WEISS вискоза и еластан
Доставка 24 часа
В състава на десена на олекотената завивка LORI WEISS се съдържат: вискоза- 90 % и 10 % еластан. Вътрешната част на завивката е от 100 процента силиконова вата. Вискозата е произведена от бамбуково дърво. Тя е екологично съобразен продукт. Нейната употреба е широко разпространена сред производителит..
47,00лв
без ДДС:47,00лв
Олекотена Завивка SAMI GRÜN вискоза и еластан Олекотена Завивка SAMI GRÜN вискоза и еластан
Доставка 24 часа
Олекотената завивка SAMI GRÜN е в снежнобял цвят, а по нея щампата е много свежа и разчупена - мини ромбоидчета в сиво и тюркоазено зелен цвят. По краищата кантът е тънко въженце, което също е в тюркоазено зелено. Завивката е изработена от 90 % вискоза и 10 % еластан, като вътрешната й подплата е 10..
47,00лв
без ДДС:47,00лв
Олекотена Завивка SAMI OLIVE от вискоза Олекотена Завивка SAMI OLIVE от вискоза
Доставка 24 часа
Олекотената завивка SAMI OLIVE е в искрящо бял цвят, а щампата е на малки геометрични фигурки в сиво синьо, които наподобяват формата на ромб. Завивката е окантена по краищата с красиво въженце в сив цвят, което и придава изключителна здравина.Материята от която е изработена завивката е 90 % вискоза..
47,00лв
без ДДС:47,00лв
Олекотена Завивка SAMI ROT от вискоза Олекотена Завивка SAMI ROT от вискоза
Доставка 24 часа
Олекотената завивка SAMI ROT е с много интересна щампа- декоративни геометрични фигурки в червено и синьо, които приличат на ромбчета. По краищата завършва с кант- вишнево червено въженце, което й придава голяма здравина и прави визията й доста впечатляваща.Завивката може да се използва и като шалте..
47,00лв
без ДДС:47,00лв
Олекотена Завивка TRAUM BLAU UND PFIRSICH от вискоза Олекотена Завивка TRAUM BLAU UND PFIRSICH от вискоза
Доставка 24 часа
Този продукт е 2 в 1- олекотена завивка и шалте. Изработена е в светлосиньо и розово, като по краищата си е окантена с очарователна дантела, която й придава допълнителна елегантност и завършен вид. Материята на плата е съставена от 90 % вискоза, 10 % еластан, а вътрешната част на продукта е изцяло с..
59,00лв
без ДДС:59,00лв
Олекотена Завивка TRAUM GRAU UND PFIRSICH от вискоза Олекотена Завивка TRAUM GRAU UND PFIRSICH от вискоза
Доставка 24 часа
Олекотената завивка TRAUM GRAU UND PFIRSICH е от 90 % вискоза и 10 % еластан, като пълнежът й отвътре е 100 % силиконов пух. Силиконовият пух има бърз термо ефект, като сгрява тялото и изолира от студа. Вискозата е синтеричен продукт, произведен от естествени бамбукови влакна. Това прави тази матери..
47,00лв
без ДДС:47,00лв
Показва 1 до 18 от 21 (2 страници)

С нишки от дървесна целулоза

Леката и приятна на допир материя предпазва от горещини