Меню
Количка

Олекотена Завивка EVENA PFIRSICH вискоза и еластан

Олекотена Завивка EVENA PFIRSICH вискоза и еластан
Олекотена Завивка EVENA PFIRSICH вискоза и еластан
Олекотена Завивка EVENA PFIRSICH вискоза и еластан
подарък хавлия 24 часа
Олекотена Завивка EVENA PFIRSICH вискоза и еластан
Олекотена Завивка EVENA PFIRSICH вискоза и еластан
Олекотена Завивка EVENA PFIRSICH вискоза и еластан
Подарък 1бр. хавлиена кърпа за поръчки над 50 лв за продукти с етикет "подарък хавлия". За поръчки над 200 лв - подарък шалте. Може да се комбинират с други продукти, важно е един от продуктите да е с етикет "подарък хавлия".
Олекотена Завивка EVENA PFIRSICH вискоза и еластан

Тази Олекотена завивка EVENA PFIRSICH е изтъкана от 90 % вискоза и 10 % еластан, а пълнежът и отвътре е 100 % силиконова вата. Завивката е капитонирана и е изработена в няколко варианта (Летен и Зимен ) и размера (150x220, 200x220, 220x240), като всеки от Вас има опцията да избира според сезона грамажа на силиконовата вата,която съдържа завивката в пълнежа си ( 300 гр.- Зимен вариант, 60 гр.- Летен вариант).

Олекотената завивка е подходяща да се използва също и като шалте/ кувертюра, поради красивият и външен вид- невероятни Звезди в бял цвят с надпис  „ Дори и супергероят си ляга“, шеметни облачета с надпис  „ Усмивка “със златисти звездички, а фонът на завивката е прасковено розово, върху което са изобразени загадъчни триъгълничета. Цялата съвкупност от тези интересно интерпретирани фигурки ще предизвикат позитивно настроение у вас и вашият дом!

Свойства на вискозата:

- Придобита е от естествени целулозни нишки

- Не дразни кожата

- Гладка и фина материя, направена от преработена целулоза

- Не спарва и не запотява

- Перфектна въздушна пропускливост

- Пере се на темтература 30°C 

- Създава добра хигиенна среда

Доставката се извършва с куриерска фирми Спйди. Срокът на доставка е в рамките на 1-3 работни дни. Като почти всички продукти се доставят в рамките на 1 ден с новата услуга на Спиди - Стандарт 24 часа с опция Преглед и тест.

За поръчки под 75 лв за цялата страна фиксирана доставка - 5 лв до офис и 8 лв до адрес.

За поръчки над 75 лв  - безплатна доставка до офис. Доставката до Адрес е 3 лв.


Обща поддръжка

Спалнята е нужно да се проветрява редовно, за да се намали влажността в стаята. 

При първо разопаковане, разпределете внимателно равномерно пълнежа. При транспортиране, завивките и възглавниците, които съдържат пух, са плътно сгънати. Оставете ги няколко часа, за да възвърнат формата си.

Когато не ползвате завивките / възглавниците, ги съхранявайте на сухо и проветриво място. В противен случай може да се образува мухъл.

Луксозното спално бельо ще се запази много по-дълго време, ако се съхранява в памучна опаковка, когато не се ползва.

За продукти с гъши пух: Завивките и възглавниците е по-добре да се ползват с калъф. Никога не ги слагайте в найлонова торба! По този начин не могат да дишат! 

Съвети за пране и сушене

Препоръчително е завивките и възглавниците да се перат на химическо чистене. Не е препоръчително да се перат в домашни условия. Ако все пак сте решили да го направите, следвайте тези съвети: 

На всеки продукт на етикета има инструкции за пране, следвайте ги!

Преди пране, може да обработите петната на ръка с хладка вода и перилен препарат. 

Не използвайте омекотител за пране на завивки и възглавници. Може да се образуват петна.

Ако перете на ръка, изплакнете поне 3-4 пъти, като отстраните добре всички остатъци от перилния препарат. Това е важно, защото така завивката / възглавницата ще възвърне предишната си форма. Внимателно изтискайте водата. 

Сушете завивките / възглавниците по възможност в професионална сушилня или в такава с по-голям капацитет. Изваждайте и пренареждайте завивките / възглавниците няколко пъти по време на сушене в сушилнята. Това ще премахне напълно влажните зони. 

Сушете много внимателно. Влагата може да доведе до образуването на мухъл, което би могло да увреди вашата завивка или възглавница.

След като е изсушена напълно в сушилнята, oставeте завивката или възглавницата на чист въздух (за 24 часа). Не излагайте на пряка слънчева светлина.

Може да сложите топка за тенис в сушилнята, когато сушите пухена завивка или възглавница, така пълнежът ще се разпредели равномерно и ще остане пухкав.

Предимства при пазаруване от нас:

 богат избор от внимателно подбрани стоки

само проверени български производители с доказано качество

същите цени както при производителите

възможно най-бързата доствака

 
62,00лв
без ДДС: 62,00лв

Опции