Меню
Количка

Олекотена Завивка DJULI GRAU вискоза и еластан

Олекотена Завивка DJULI GRAU вискоза и еластан
Олекотена Завивка DJULI GRAU вискоза и еластан
подарък хавлия 24 часа
Олекотена Завивка DJULI GRAU вискоза и еластан
Олекотена Завивка DJULI GRAU вискоза и еластан
Подарък 1бр. хавлиена кърпа за поръчки над 50 лв за продукти с етикет "подарък хавлия". За поръчки над 200 лв - подарък шалте. Може да се комбинират с други продукти, важно е един от продуктите да е с етикет "подарък хавлия".
Олекотена Завивка DJULI GRAU вискоза и еластан

Висококачествената, капитонирана олекотена завивка DJULI GRAU от Роксима Дрийм е от вискоза- 90 %, останалата й част е от еластан- 10 %, а пълнежът е направен от 100 % силиконова вата. Вискозата е много гладка и мека материя, придобита по естествен начин от целулоза. Тя не спарва кожата и има добри попивни свойства. Силиконовата вата е висококачествен продукт, който е доста предпочитан и разпространен при изработката на олекотени покривала и шалтела. Също така има хипоалергенен ефект, който е подходящ и за хора с чувствителна и деликатна кожа. Леснен е за поддръжка. Много добре изолира хладината и осигурява топлина и е доста лека, което я прави популярен и харесван продукт през Пролетта и Лятото. Тъй като продуктът е 2 в 1, това го прави многофункционален и особено любим на много от нашите клиенти.

Завивката е капитонирана, което и придава изключителна здравина и издръжливост. Освен това е подходяща и за кувертюра, поради забележителният й външен вид, който ще освежи по необикновен начин вашият дом и декора в спалнята Ви- капковидни форми в светлосин цвят, на бял фон. 

Нежният син цвят в комбинация със сивият, правят атмосферата спокойна и приятна. 

Оцветете мечтите си и се пренесете в нежен и красив блян с тази олекотена завивка от българският известестен текстилен производител- Роксима Дрийм!

Доставката се извършва с куриерска фирми Спйди. Срокът на доставка е в рамките на 1-3 работни дни. Като почти всички продукти се доставят в рамките на 1 ден с новата услуга на Спиди - Стандарт 24 часа с опция Преглед и тест.

За поръчки под 75 лв за цялата страна фиксирана доставка - 5 лв до офис и 8 лв до адрес.

За поръчки над 75 лв  - безплатна доставка до офис. Доставката до Адрес е 3 лв.


Обща поддръжка

Спалнята е нужно да се проветрява редовно, за да се намали влажността в стаята. 

При първо разопаковане, разпределете внимателно равномерно пълнежа. При транспортиране, завивките и възглавниците, които съдържат пух, са плътно сгънати. Оставете ги няколко часа, за да възвърнат формата си.

Когато не ползвате завивките / възглавниците, ги съхранявайте на сухо и проветриво място. В противен случай може да се образува мухъл.

Луксозното спално бельо ще се запази много по-дълго време, ако се съхранява в памучна опаковка, когато не се ползва.

За продукти с гъши пух: Завивките и възглавниците е по-добре да се ползват с калъф. Никога не ги слагайте в найлонова торба! По този начин не могат да дишат! 

Съвети за пране и сушене

Препоръчително е завивките и възглавниците да се перат на химическо чистене. Не е препоръчително да се перат в домашни условия. Ако все пак сте решили да го направите, следвайте тези съвети: 

На всеки продукт на етикета има инструкции за пране, следвайте ги!

Преди пране, може да обработите петната на ръка с хладка вода и перилен препарат. 

Не използвайте омекотител за пране на завивки и възглавници. Може да се образуват петна.

Ако перете на ръка, изплакнете поне 3-4 пъти, като отстраните добре всички остатъци от перилния препарат. Това е важно, защото така завивката / възглавницата ще възвърне предишната си форма. Внимателно изтискайте водата. 

Сушете завивките / възглавниците по възможност в професионална сушилня или в такава с по-голям капацитет. Изваждайте и пренареждайте завивките / възглавниците няколко пъти по време на сушене в сушилнята. Това ще премахне напълно влажните зони. 

Сушете много внимателно. Влагата може да доведе до образуването на мухъл, което би могло да увреди вашата завивка или възглавница.

След като е изсушена напълно в сушилнята, oставeте завивката или възглавницата на чист въздух (за 24 часа). Не излагайте на пряка слънчева светлина.

Може да сложите топка за тенис в сушилнята, когато сушите пухена завивка или възглавница, така пълнежът ще се разпредели равномерно и ще остане пухкав.

Предимства при пазаруване от нас:

 богат избор от внимателно подбрани стоки

само проверени български производители с доказано качество

същите цени както при производителите

възможно най-бързата доствака

 
67,00лв
без ДДС: 67,00лв

Опции