Меню
Количка

Олекотена Завивка DJULI GRÜN вискоза и еластан

Олекотена Завивка DJULI GRÜN вискоза и еластан
подарък хавлия 24 часа
Подарък 1бр. хавлиена кърпа за поръчки над 50 лв за продукти с етикет "подарък хавлия". За поръчки над 200 лв - подарък шалте. Може да се комбинират с други продукти, важно е един от продуктите да е с етикет "подарък хавлия".
Олекотена Завивка DJULI GRÜN вискоза и еластан

Олекотената завивка DJULI GRÜN е изработена почти изцяло от вискоза- 90 %, като съдържа и 10 % еластан, а пълнежът й е изцяло силиконова вата. Окантена е с фино въженце по крайщата, което прави визията й още по- величествена и луксозна. Може да се използва и като кувертюра, защото има красив и ефектен дизайн- превъзходни орнаменти, които наподобяват формата на листа, в светлозелената цветова гама, а фонът е снежнобял.

Удивително меката и гладка повърхност на завивката ще Ви плени. Уникалните свойста на вискозата са:

  • Не избледнява и запазва цвета си за дълъг период от време
  • Хипоалергична е ( не съдържа алергени и не предизвиква раздразнения по кожата )
  • Регулира телесната температура
  • Дишаща материя е ( не запарва и не позволява да се изпотите )
  • Произведена е от растителен произход ( дървесна целулоза )
  • Бързо изсъхва след пране
  • Лесна за поддръжка
  • Температура за пране- 40°С

Тази разцветка на олекотената завивка е особено подходящ избор за тези от Вас, които искат да внесат свежест, хармония и баланс в спалнята!

Насладете се на незабравима наслада, отпускайте се в нежно галещата олекотена завивка от вискоза и пълнеж от силиконова вата, която се отличава със забележителен блясък и здравина на десена !

Доставката се извършва с куриерска фирми Спйди. Срокът на доставка е в рамките на 1-3 работни дни. Като почти всички продукти се доставят в рамките на 1 ден с новата услуга на Спиди - Стандарт 24 часа с опция Преглед и тест.

За поръчки под 75 лв за цялата страна фиксирана доставка - 5 лв до офис и 8 лв до адрес.

За поръчки над 75 лв  - безплатна доставка до офис. Доставката до Адрес е 3 лв.


Обща поддръжка

Спалнята е нужно да се проветрява редовно, за да се намали влажността в стаята. 

При първо разопаковане, разпределете внимателно равномерно пълнежа. При транспортиране, завивките и възглавниците, които съдържат пух, са плътно сгънати. Оставете ги няколко часа, за да възвърнат формата си.

Когато не ползвате завивките / възглавниците, ги съхранявайте на сухо и проветриво място. В противен случай може да се образува мухъл.

Луксозното спално бельо ще се запази много по-дълго време, ако се съхранява в памучна опаковка, когато не се ползва.

За продукти с гъши пух: Завивките и възглавниците е по-добре да се ползват с калъф. Никога не ги слагайте в найлонова торба! По този начин не могат да дишат! 

Съвети за пране и сушене

Препоръчително е завивките и възглавниците да се перат на химическо чистене. Не е препоръчително да се перат в домашни условия. Ако все пак сте решили да го направите, следвайте тези съвети: 

На всеки продукт на етикета има инструкции за пране, следвайте ги!

Преди пране, може да обработите петната на ръка с хладка вода и перилен препарат. 

Не използвайте омекотител за пране на завивки и възглавници. Може да се образуват петна.

Ако перете на ръка, изплакнете поне 3-4 пъти, като отстраните добре всички остатъци от перилния препарат. Това е важно, защото така завивката / възглавницата ще възвърне предишната си форма. Внимателно изтискайте водата. 

Сушете завивките / възглавниците по възможност в професионална сушилня или в такава с по-голям капацитет. Изваждайте и пренареждайте завивките / възглавниците няколко пъти по време на сушене в сушилнята. Това ще премахне напълно влажните зони. 

Сушете много внимателно. Влагата може да доведе до образуването на мухъл, което би могло да увреди вашата завивка или възглавница.

След като е изсушена напълно в сушилнята, oставeте завивката или възглавницата на чист въздух (за 24 часа). Не излагайте на пряка слънчева светлина.

Може да сложите топка за тенис в сушилнята, когато сушите пухена завивка или възглавница, така пълнежът ще се разпредели равномерно и ще остане пухкав.

Предимства при пазаруване от нас:

 богат избор от внимателно подбрани стоки

само проверени български производители с доказано качество

същите цени както при производителите

възможно най-бързата доствака

 
47,00лв
без ДДС: 47,00лв

Опции