Меню
Количка

Олекотена Завивка Памук Четири Сезона Екрю 150 х 220

Олекотена Завивка Памук Четири Сезона Екрю 150 х 250
подарък хавлия 24 часа изчерпана
Подарък 1бр. хавлиена кърпа за поръчки над 50 лв за продукти с етикет "подарък хавлия". За поръчки над 200 лв - подарък шалте. Може да се комбинират с други продукти, важно е един от продуктите да е с етикет "подарък хавлия".
Олекотена Завивка Памук Четири Сезона Екрю 150 х 220

Пухена и мека олекотена завивка- капитонирана, подходяща за всеки сезон от годината с пълнеж от силиконов пух. Насладете се на приятен и спокоен сън с олекотената завивка- четири сезона. която е 2 в 1 в цвят екрю, произведена от известния български производител на текстилния пазар- Роксима Дрийм. Залагайки на този продукт, няма да съжалявате за избора си и ще можете да се радвате на завивката дълго време. Съставена е с пълнеж от 100 % силиконов пух, а външната й част е от  100 % памук- хасе. 

Олекотената завивка се предлага в няколко размера: 150 см./250 см.; 200 см./250 см.; 220 см./250 см. Цената се определя спрямо избраният размер. 

Продуктът се състои от 2 броя завивки- едната е с пълнеж от 150 гр. силиконов пух / кв.м., а другата е с 300 гр. силиконов пух / кв.м.

Олекотените завивки се захващат с тик-так копчета. Те могат да се ползват поотделно и заедно в зависимост от температурата и сезона.


Доставката се извършва с куриерска фирми Спйди. Срокът на доставка е в рамките на 1-3 работни дни. Като почти всички продукти се доставят в рамките на 1 ден с новата услуга на Спиди - Стандарт 24 часа с опция Преглед и тест.

За поръчки под 75 лв за цялата страна фиксирана доставка - 5 лв до офис и 8 лв до адрес.

За поръчки над 75 лв  - безплатна доставка до офис. Доставката до Адрес е 3 лв.


Обща поддръжка

Спалнята е нужно да се проветрява редовно, за да се намали влажността в стаята. 

При първо разопаковане, разпределете внимателно равномерно пълнежа. При транспортиране, завивките и възглавниците, които съдържат пух, са плътно сгънати. Оставете ги няколко часа, за да възвърнат формата си.

Когато не ползвате завивките / възглавниците, ги съхранявайте на сухо и проветриво място. В противен случай може да се образува мухъл.

Луксозното спално бельо ще се запази много по-дълго време, ако се съхранява в памучна опаковка, когато не се ползва.

За продукти с гъши пух: Завивките и възглавниците е по-добре да се ползват с калъф. Никога не ги слагайте в найлонова торба! По този начин не могат да дишат! 

Съвети за пране и сушене

Препоръчително е завивките и възглавниците да се перат на химическо чистене. Не е препоръчително да се перат в домашни условия. Ако все пак сте решили да го направите, следвайте тези съвети: 

На всеки продукт на етикета има инструкции за пране, следвайте ги!

Преди пране, може да обработите петната на ръка с хладка вода и перилен препарат. 

Не използвайте омекотител за пране на завивки и възглавници. Може да се образуват петна.

Ако перете на ръка, изплакнете поне 3-4 пъти, като отстраните добре всички остатъци от перилния препарат. Това е важно, защото така завивката / възглавницата ще възвърне предишната си форма. Внимателно изтискайте водата. 

Сушете завивките / възглавниците по възможност в професионална сушилня или в такава с по-голям капацитет. Изваждайте и пренареждайте завивките / възглавниците няколко пъти по време на сушене в сушилнята. Това ще премахне напълно влажните зони. 

Сушете много внимателно. Влагата може да доведе до образуването на мухъл, което би могло да увреди вашата завивка или възглавница.

След като е изсушена напълно в сушилнята, oставeте завивката или възглавницата на чист въздух (за 24 часа). Не излагайте на пряка слънчева светлина.

Може да сложите топка за тенис в сушилнята, когато сушите пухена завивка или възглавница, така пълнежът ще се разпредели равномерно и ще остане пухкав.

Предимства при пазаруване от нас:

 богат избор от внимателно подбрани стоки

само проверени български производители с доказано качество

същите цени както при производителите

възможно най-бързата доствака

 
176,00лв
без ДДС: 176,00лв