Меню
Количка

Изящно Спално бельо от Естествена Коприна Патриция - лукс

Изящно Спално бельо от Естествена Коприна Патриция - лукс
Изящно Спално бельо от Естествена Коприна Патриция - лукс
Изящно Спално бельо от Естествена Коприна Патриция - лукс
подарък хавлия 24 часа
Изящно Спално бельо от Естествена Коприна Патриция - лукс
Изящно Спално бельо от Естествена Коприна Патриция - лукс
Изящно Спално бельо от Естествена Коприна Патриция - лукс
Подарък 1бр. хавлиена кърпа за поръчки над 50 лв за продукти с етикет "подарък хавлия". За поръчки над 200 лв - подарък шалте. Може да се комбинират с други продукти, важно е един от продуктите да е с етикет "подарък хавлия".
Изящно Спално бельо от Естествена Коприна Патриция - лукс

Луксозен спален комплект Патриция.

Състав: 100% Естествена Коприна

Коприната се произвежда от копринените буби - ларвите на копринената пеперуда. Копринената гъсеница създава пашкула с въртеливи движения, като една копринена нишка може да достигне дължина няколко хиляди метра. Готовите пашкули се сваряват, след което става възможно да бъдат размотани копринените нишки. Получената копринена прежда се използва за тъкане на платове. Влакното е изключително здраво, благодарение на което копринената материя има много дълъг живот.

Мекото сияние на копринения плат се дължи на формата на нишката - триъгълна призма, която отразява светлината под различен ъгъл. Наричат естествената коприна "Царицата сред платовете" Плика и калъфките са обкантени с красиво декоративно въженце, наречено паспел, което освен по-голяма здравина, придава допълнителен стил и изисканост на спалното бельо. Комплекта е опакован в красива кутия, което го прави много подходящ за подарък. Спалният комплект Патриция е в снежно бяло, изключително нежен, а допирът до кожата е, като нежна прегръдка. Съчетание на стил и високо качество!

Внесете разнообразие, комфорт, красота и уют във Вашия дом със спалното бельо на Roxyma Dream!

Размер: 

Плик за завивка - 200 / 220 см

Долен чаршаф - 220 / 240 см

Калъфка за възглавница - 50 / 70 см - 2 броя

Доставката се извършва с куриерска фирми Спйди. Срокът на доставка е в рамките на 1-3 работни дни. Като почти всички продукти се доставят в рамките на 1 ден с новата услуга на Спиди - Стандарт 24 часа с опция Преглед и тест.

За поръчки под 75 лв за цялата страна фиксирана доставка - 5 лв до офис и 8 лв до адрес.

За поръчки над 75 лв  - безплатна доставка до офис. Доставката до Адрес е 3 лв.


Обща поддръжка

Спалнята е нужно да се проветрява редовно, за да се намали влажността в стаята. 

При първо разопаковане, разпределете внимателно равномерно пълнежа. При транспортиране, завивките и възглавниците, които съдържат пух, са плътно сгънати. Оставете ги няколко часа, за да възвърнат формата си.

Когато не ползвате завивките / възглавниците, ги съхранявайте на сухо и проветриво място. В противен случай може да се образува мухъл.

Луксозното спално бельо ще се запази много по-дълго време, ако се съхранява в памучна опаковка, когато не се ползва.

За продукти с гъши пух: Завивките и възглавниците е по-добре да се ползват с калъф. Никога не ги слагайте в найлонова торба! По този начин не могат да дишат! 

Съвети за пране и сушене

Препоръчително е завивките и възглавниците да се перат на химическо чистене. Не е препоръчително да се перат в домашни условия. Ако все пак сте решили да го направите, следвайте тези съвети: 

На всеки продукт на етикета има инструкции за пране, следвайте ги!

Преди пране, може да обработите петната на ръка с хладка вода и перилен препарат. 

Не използвайте омекотител за пране на завивки и възглавници. Може да се образуват петна.

Ако перете на ръка, изплакнете поне 3-4 пъти, като отстраните добре всички остатъци от перилния препарат. Това е важно, защото така завивката / възглавницата ще възвърне предишната си форма. Внимателно изтискайте водата. 

Сушете завивките / възглавниците по възможност в професионална сушилня или в такава с по-голям капацитет. Изваждайте и пренареждайте завивките / възглавниците няколко пъти по време на сушене в сушилнята. Това ще премахне напълно влажните зони. 

Сушете много внимателно. Влагата може да доведе до образуването на мухъл, което би могло да увреди вашата завивка или възглавница.

След като е изсушена напълно в сушилнята, oставeте завивката или възглавницата на чист въздух (за 24 часа). Не излагайте на пряка слънчева светлина.

Може да сложите топка за тенис в сушилнята, когато сушите пухена завивка или възглавница, така пълнежът ще се разпредели равномерно и ще остане пухкав.

Предимства при пазаруване от нас:

 богат избор от внимателно подбрани стоки

само проверени български производители с доказано качество

същите цени както при производителите

възможно най-бързата доствака

 
980,00лв
без ДДС: 980,00лв

Опции