Меню
Количка

Детски олекотени завивки

Марка: PNG
Състав:: 100% ПолиестерИзключително меки одеяла от полиестер с 3D принт с които вашето дете ще се пренесе в един вълшебен свят.Незаемащи място, те могат да бъдат част от интериора на детската стая заедно със столчетата - пуф, декоративните възглавнички, пердета и спален комплект от серия Анимал..
59,99лв
без ДДС:59,99лв
Марка: PNG
Състав:: 100% ПолиестерИзключително меки одеяла от полиестер с 3D принт с които вашето дете ще се пренесе в един вълшебен свят. Незаемащи място, те могат да бъдат част от интериора на детската стая заедно със столчетата - пуф, декоративните възглавнички, пердета и спален комплект от серия Комик..
59,99лв
без ДДС:59,99лв
Марка: PNG
Състав:: 100% ПолиестерИзключително меки одеяла от полиестер с 3D принт с които вашето дете ще се пренесе в един вълшебен свят.Незаемащи място, те могат да бъдат част от интериора на детската стая заедно със столчетата - пуф, декоративните възглавнички, пердета и спален комплект от серия Музика..
59,99лв
без ДДС:59,99лв
Марка: PNG
Състав:: 100% ПолиестерИзключително меки одеяла от полиестер с 3D принт с които вашето дете ще се пренесе в един вълшебен свят. Незаемащи място, те могат да бъдат част от интериора на детската стая заедно със столчетата - пуф, декоративните възглавнички, пердета и спален комплект от серия Пират..
59,99лв
без ДДС:59,99лв
Марка: NED
Капитонирана детска олекотена завивка в свеж жълт цвят. Капитонирана означава, че е допълнително прошита на различни форми, най-често квадрати, за по-голяма здравина на пластовете и устойчивост. Това позволява на пълнежа да се разпределя равномерно и да няма „студени точки” по нея.Пълнежът е силикон..
34,00лв
без ДДС:34,00лв
Марка: NED
Свежа и ярка олекотена завивка за дете от естествен памук Ранфорс със пълнеж от силиконов пух в зелен цвят. Осигурете на детето си защита от алергии и прах с тази висококачествена завивка, която е допълнително капитонирана (прошита на квадрати). Силиконовият пух набира все по-голяма популярност зара..
34,00лв
без ДДС:34,00лв
Марка: NED
Изключително качествена и красива детска капитонирана олекотена завивка в цвят праскова. Пълнежът е силиконов пух.Предимства на силиконовият пух: ✓ не предизвиква алергии✓ не задържа прах✓ не задържа акари✓ може да се пере✓ възвръща формата си многократно след пранеДетската завивка е допълнител..
34,00лв
без ДДС:34,00лв
Марка: NED
Подарете на детето си нежност и закрила с тази олекотена завивка от памук и силиконов пух. Дизайнът е изчистен, цветът е червен, може да се ползва както с плик така и без него. Ранфорсът е здрав и плътен памучен плат, който е антиалергичен и влагоабсорбиращ. Пълнежът е силиконов пух, който е мек, ле..
34,00лв
без ДДС:34,00лв
Марка: NED
Много удобна, мека и лека детска олекотена завивка от памук Ранфорс за горен плат и силиконов пух за пълнеж. Антиалергенният силиконов пух е предпочитана материя за пълнеж на завивките в последно време с световен мащаб. Той има много добри топлинни качества, антиалергичен е и може да се пере. З..
34,00лв
без ДДС:34,00лв
Марка: NED
Детска олекотена завивка в цикламен цвят. Материята на плата е 100% памук Ранфорс, който е антибактериален, влагоабсорбиращ, здрав и мек на допир. Пълнежът е силиконов пух, който от своя страна също е антиалергичен, антистатичен, лесно се поддържа и може да се пере. Олекотената завивка е допълнителн..
34,00лв
без ДДС:34,00лв
Марка: NED
Детска капитонирана олекотена завивка от памук Ранфорс и силиконов пух за пълнеж. Силиконовият пух е антиалергичен, антистатичен, много лек и пухкав. Децата Ви ще се влюбят в тази качествена и красива олекотена завивка, която е и допълнително прошита за по-голяма устойчивост и неразместване на пласт..
34,00лв
без ДДС:34,00лв
Марка: NED
Красива и мека детска олекотена завивка, допълнително капитонирана, от горен плат Ранфорс и с пълнеж от силиконов пух.Капитониране - прошиване под формата на квадрати или други форми. Това са шевовете, които държат ватата стабилна и слоевете заедно. Мекият силиконов пух осигурява повече топлина и ко..
34,00лв
без ДДС:34,00лв
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)

Детски одеяла

Детски памучни завивки