Меню
Количка

Блог - сън RSS емисия

05 апр. 70+ статистики за съня и тенденции, които не трябва да пренебрегвате за 2021 г.
Spalnoto 0 640
* Тази статия е само за обща информация и не е предназначена да бъде медицински съвет. Консултирайте се с Вашия лекар, преди да приемате някакви добавки, да започнете каквато и да е диета или фитнес п..
15 март Как да намерите своя хронотип за повишаване на производителността
Spalnoto 0 861
Моделите на съни, поведения и характеристики се различават от човек на човек в зависимост от възрастта, нивото на активност и условията на сън. Тези поведения се класифицират с „хронотипи“ или специфи..
12 март 6 изненадащи здравни ползи от дрямката
Spalnoto 0 938
Обичате ли добра следобедна дрямка? Ако е така, вие сте в добра компания, според проучване на изследователския център Pew една трета от американците подремват ежедневно. Това не е твърде изненадващо, ..
04 март Как позицията на тялото по време на сън влияе върху нашето здраве?
Spalnoto 0 903
Как позицията на сън влияе върху нашето здраве?Няма по-хубаво чувство от това да се пропълзиш в уютното си легло след дълъг натоварен ден. Как позицията ви на сън влияе на здравето ви, вероятно е посл..
28 февр. 6 основни ползи от четене преди лягане
Spalnoto 0 852
Тъй като светът става по-хаотичен и стресиращ, пълноценният сън става все по-труден. Много хора се обръщат към гледане на телевизия, превъртане на своите емисии в социалните мрежи, слушане на музика и..
20 февр. Какво е цикъл на съня? Колко сън ни трябва?
Spalnoto 0 961
Това ще варира от човек на човек. Повечето здрави възрастни се нуждаят от 7½ - 9 часа сън на нощ, за да можем да функционираме най-добре.Децата и тийнейджърите се нуждаят от повече. Между 12 - 18 часа..
02 февр. Сънят по света: Как различните световни култури си почиват
Spalnoto 0 778
Що се отнася до чудесния сън, един размер не побира всички. Начините, по които светът спи, са толкова разнообразни, колкото и хората, които го обитават - и ще се изненадате колко много можете да научи..
17 ян. Вредно ли е да спим твърде много?
Spalnoto 0 932
Всички знаем, че добрият сън е много важен, но както се казва „твърде много от всичко е лошо“. Но можете ли да преспите?Твърде много сънМного е писано за опасностите от недоспиването, но рядко говорим..
27 септ. Полиестерните дрехи за сън могат да причинят прегряване на бебетата
Spalnoto 0 1468
Проверявате ли подробности за плата, когато купувате дрехи за сън или спално бельо за вашето малко бебе?Пазарът на бебешко спално бельо е пренаситен. Има огромен избор на дрешки за сън и спално бельо ..
11 авг. Здравословен сън: 15-те най-добри съвета на немските експерти за добър сън
Spalnoto 0 1086
Кой е най-добрият начин за заспиване? Ще ви представим 15 съвета от експерти. Ще намерите и мини тест и истината зад митовете на дрямката: Помага ли наистина броенето на овце?Здравословният сън е жизн..
05 юли Така ще спите у дома като в луксозен хотел - 5 полезни съвета за по-добър сън
Spalnoto 0 1618
Не е нужно да купувате скъпо Box-Spring легло, за да спите толкова спокойно, колкото в скъпа хотелска стая. Ето как правилният избор на температура, спално бельо и материал за възглавници също има пол..
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)