Обновете декора си, без да харчите много пари


По едно или друго време повечето от нас са изпитвали усещането да влизаме в дома си и вече да не сме доволни или вдъхновени от неговия интериор. Може би сте опитвали няколко тенденции, които не изглеждат толкова свежи, както някога, или може би цветът на стената, който някога сте обичали, сега се чувства мрачен или остарял.


Независимо от причините ви, почти неизбежно е в даден момент да се почувствате готови да освежите дома си с нови и вдъхновяващи идеи. Понякога обаче бюджетите ни не са толкова големи, колкото мотивацията ни за промяна.


За щастие има доста идеи на интериора, които можете да приложите, които ще направят голяма разлика, като същевременно струват много малко време или пари от ваша страна. Ако сте готови да се влюбите отново в дома си, не забравяйте да добавите следните актуализации на интериора към вашия списък със задачи.


Заменете вашия мебелен обков


Наистина е невероятно каква разлика може да направи новият кран, уред и дори дръжките на вратите и шкафчетата върху цялостната ви естетика. И вашите възможности за това са едновременно безкрайни и достъпни.


Можете да добавите модерни месингови кранове; можете да добавите шарени керамични дръжки вместо стандартни дръжки; или можете да смесите и съчетаете материали, за да добавите слоеве от дизайн. Както казахме, възможностите са безкрайни.


Добавете акцентна стена

картини

Акцентната стена е прекрасен начин да направите голяма промяна, без да отделяте много време или усилия за това. И има специална хитрост, за да направи вашия дизайн да изглежда по-богат и динамичен.


Помислете за съчетание от картини или картина върху корк. Картините върху корк са продукт за почитателите на оригиналните декоративни стенни елементи. Екологичният материал и интересният дизайн превръщат обикновеното корково табло в стилен елемент на интериора, който може да бъде използван по различни начини. Към картините върху корк можете да забождате габъри, да обозначавате посетените места върху картата или да прикачите бележки . 

Може да паправите акцентна стена и като сложите фототапет на едната стена или дори част от нея. В сайта на fototapetite.com има огромен избор от различни фототапети филтрирани в различни категории и дизайни. 


Дайте нов живот на прозорците


Ако стаята ви е снимка, вашите прозорци са рамката, така че освежаването им е супер прост ход, който може напълно да преобрази външния вид на вашето пространство.


Освен това има наистина безкрайни възможности. Можете да изберете прозрачни завеси, комплект римски щори или да комбинирате двете.


Разменете възглавниците си


Декоративните възглавници са основният грим за вашата всекидневна - можете да ги размесите и сменяте в зависимост от вашето настроение и сезона, а ефектът не е нищо повече от трансформиране.


Ако пространството ви се чувства малко скучно, помислете за добавяне на няколко възглавници в живи цветове, за да внесете по-приповдигнати вибрации. И ако се придвижвате към бохо естетика, добавете възглавници с органични нюанси и текстури.


Вземете нов килим


Килимите имат специална способност да придават топлина и определение на пространствата, в които се намират. Така че, ако искате да предефинирате пространството си, няма по-добър начин да го направите, отколкото с нов килим.


Разбира се, цветовете и шарките на килима, които сте избрали, са важни, но разположението на вашия килим също оказва влияние. В това пространство от Кирстен Блазек, килимът е положен върху диагонал, което носи допълнително движение и визуален интерес към погледа.


Дайте любов на стените си


Акцентната стена не е единственият начин стените ви да ви помогнат да съживите своето пространство; стените ви са пълни с освежаващи възможности.


Можете да подредите изкусно няколко плаващи рафта, за да покажете някои от любимите си дрехи, да добавите голямо изявление или да създадете шикозна и изискана стена на галерията като тази великолепна аранжировка от Design Setter.


Променете спалното си бельо


Вашето легло по същество е в центъра на вашата спалня. Следователно, ако искате да внесете повече живот в дизайна на вашата спалня, тогава няма по-добър начин да го направите, като освежите спалното бельо.


От уютно легло, включващо слоеве от големи удобни одеяла до весели цветове и завладяващи текстури, като този дизайн на Анита Йокота, вашите възможности са ограничени само от въображението ви.