Меню
Количка
Ваучер за 10% допълнителна отстъпка на избрани модели турско спално бельо. Въведи код: promo21. Виж десените тук

Блог RSS емисия

28 февр. 6 основни ползи от четене преди лягане
Spalnoto 0 6
Тъй като светът става по-хаотичен и стресиращ, пълноценният сън става все по-труден. Много хора се обръщат към гледане на телевизия, превъртане на своите емисии в социалните мрежи, слушане на музика и..
27 февр. Как да изберем нова възглавница
Spalnoto 0 12
Изберете удобна възглавница, пълна с най-фините естествени материали. Това ще даде на врата ви оптимална опора и ще поддържа тялото ви правилно подравнено.Всички си мислим, че знаем как да изберем нов..
26 февр. Кога е време е да смените завивката си
Spalnoto 0 23
Време е да смените завивката си, за да създадете по-здравословна среда за вас и вашето семейство.Колко често трябва да сменяте завивката си? Експертите препоръчват да сменяте завивката си на всеки 5 г..
20 февр. Какво е цикъл на съня? Колко сън ни трябва?
Spalnoto 0 96
Това ще варира от човек на човек. Повечето здрави възрастни се нуждаят от 7½ - 9 часа сън на нощ, за да можем да функционираме най-добре.Децата и тийнейджърите се нуждаят от повече. Между 12 - 18 часа..
18 февр. Какво е памук хасе - характеристики и мения
Spalnoto 0 114
Има много материи, които в основата си са памук. Всички те се различават по метод на тъкане, по брой нишки, по качество и цена. Тук ще разгледаме по специално материята Памук Хасе. Памук от типа Хасе ..
13 февр. 11 изненадващи факти, които не сте знаели за спалното бельо
Spalnoto 0 129
Знаете ли, че прекарвате 1/3 от живота си в леглото? Качеството на съня може да повлияе на всяка част от деня ви и  качественият сън ме прави много по-продуктивен човек. И обратно, когато не спя добре..
11 февр. Имате ли нужда от протектор за матрак? Ето топ 6 предимства на протекторите за матраци
Spalnoto 0 154
Кое е първото нещо, което трябва да направите, когато купите нов матрак за спалнята си?Някои от вас може би ще кажат: "Поставете нови чаршафи върху него!" Други от вас ще кажат: „Купете нови възглавни..
09 февр. 8 съвета за създаване на най-уютната зимна спалня
Spalnoto 0 177
Температурите отново спадат и зимата ще се завърне, преди да се усетим! Готова ли е вашата спалня?Когато сезоните се сменят, е време да приберете лекото спално бельо и да инвестирате в по-дебело зимно..
08 февр. Сладки сънища: 10 съвета, за да помогнете на детето си да спи по-добре
Spalnoto 0 71
Можете да помогнете на детето си да спи добре всяка вечерВсеки родител мрази да вижда детето си да се върти през нощта. Но е трудно да знаете какво може да направите, за да помогнете на детето си да с..
03 февр. Удивителните предимства от органичния памук
Spalnoto 0 230
Когато повечето хора чуят думата памук, те мислят или предполагат, че е органичен. За съжаление истината е, че повечето памук се отглежда с токсични химикали.Много от предметите, които използваме ежед..
02 февр. Сънят по света: Как различните световни култури си почиват
Spalnoto 0 239
Що се отнася до чудесния сън, един размер не побира всички. Начините, по които светът спи, са толкова разнообразни, колкото и хората, които го обитават - и ще се изненадате колко много можете да научи..
28 ян. Как да изберем спално бельо за деца и бебета
Spalnoto 0 260
Независимо дали става дума за бебешко креватче, легло за малко дете или първото им голямо детско легло, леглото на вашето дете е място, където ще прекарва много време да спи спокойно всяка вечер. Ето ..
Показва 1 до 12 от 124 (11 страници)