Меню
Количка

Блог RSS емисия

25 Mar Използвайте теорията на цветовете, за да изберете цвета на Вашето спално бельо
Spalnoto 0 23
Може би просто случайно сте хванали комплект чаршафи от дъното на шкафа на вашето спално бельо, след като сте разлели чаша вино, или може би сте избирали с часове, за да решите какъв комплект ще ви па..
15 Mar Почистване на дома и спалното бельо по време на коронавирус
0 57
Докато новият коронавирус продължава да се разпространява, все повече хора търсят начини да дезинфекцират жизнените си пространства.Винаги е добра идея да измиете добре ръцете си и да избягвате близък..
06 Mar 5 правила при избора на олекотена завивка
0 172
Олекотената завивка е пухкаво утешение за всеки от нас. Олекотените завивки се предлагат в различни размери цветове, грамаж на пълнежа, вид пълнеж- такива които ще ви стоплят през най-студените дни от..
03 Mar Как да се грижим и перем сатенени дрехи, чаршафи или спално бельо
Spalnoto 0 169
Сатенените дрехи и чаршафи са елегантни и луксозни, но кой е най-добрият начин да се грижим за тях? Първо, важно е да разберем съдържанието на нишките на нашия красив сатенен чаршаф, завивка, спално б..
21 Feb Как да поддържаме хавлиените кърпи по-меки
0 206
Доста неприятно е усещането, когато след като си измием лицето и посегнем към кърпата си, за да го избършем, кърпата е твърда и сякаш ексфолира кожата ви. По същия начин е и с халата за баня след къпа..
19 Feb Историята на производството на памук
Spalnoto 0 244
Историята на производството на памукПроизходът на производството и употребата на памук е далеч в древни времена. Първите доказателства за употребата на памук са открити в Индия и Пакистан и датират от..
14 Feb 3-те най-важни съвета при избор на спално бельо
0 315
Как да изберем спално бельо през 2020?При избора на спално бельо ще се спрем на няколко основни фактора, който са от основно значение за информирания избор. На пазара в момента е претъпкано от материи..
03 Feb Защо да изберем спално бельо от памучен сатен
Spalnoto 0 357
При избора на спално бельо трябва да отчетем много фактори, а именно: издръжливост, удобство, лесна поддръжка, външен вид, цена. Несъмнено чаршафите, които са меки и приятни на допир ни привличат с ус..
31 Jan От какво и как се прави кашмир
Spalnoto 0 360
В този блог ще ви представим какво представлява кашмира, как се придобива и други интересни факти за тази благородна вълна. Изключителният материал (наричан още кашмир) принадлежи към благородната въл..
21 Jan Памук или полиестер за спално бельо
Spalnoto 0 540
Памук или полиестер за избор на спално бельо?Изборът на правилна материя за спално бельо е може би най-важният за добрия и спокоен сън. Много хора подценяват материята, но тя е от решаващо значение, о..
17 Jan 20 интересни факта за памука
0 600
Памукът е меко, пухкаво влакно, което расте в обвивка (или защитна капсула) като покритие около семената на му. Памукът произхожда от родът Gossypium (научното име на памука) от семейство слезови (Mal..
14 Jan 8 прости правила как да удължим живота на спалното си бельо
0 589
Добрата новина е, че спално бельо е лесно за грижа. Всички чаршафи могат да се пуснат накуп в сушилнята, която е идеална за нашия натоварен начин на живот.Поради постоянната употреба на вашите долни ч..
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)