Меню
Количка

Блог RSS емисия

06 май 8 вида чаршафи за всеки спален тип - тъкани, нишки, видове материи, предимства и недостатъци
Spalnoto 0 74
Преброяване на нишки, преплитане, тъкане - какво означава всяко от тези неща? Знаем, че искате спалнята ви да е удобно и топло пространство за отдих и разпускане. Но с толкова много видове чаршафи, от..
18 апр. Спането на пода: добро или лошо е за вас?
Spalnoto 0 200
Хората са спали на пода хиляди години - едва сравнително наскоро спането на матраци става обичайно. Но дори и с толкова много видове матраци, от които да избирате, някои хора все пак избират да спят н..
11 апр. Как да перете олекотена завивка: Ръководство стъпка по стъпка
Spalnoto 0 249
Ако сте като повечето от нас, вероятно не водите таблица за почистване с датите, на които последно сте изпрали всяко парче спално бельо и кога трябва да го направите отново. Има шанс са да си легнете ..
05 апр. 70+ статистики за съня и тенденции, които не трябва да пренебрегвате за 2021 г.
Spalnoto 0 329
* Тази статия е само за обща информация и не е предназначена да бъде медицински съвет. Консултирайте се с Вашия лекар, преди да приемате някакви добавки, да започнете каквато и да е диета или фитнес п..
15 март Как да намерите своя хронотип за повишаване на производителността
Spalnoto 0 570
Моделите на съни, поведения и характеристики се различават от човек на човек в зависимост от възрастта, нивото на активност и условията на сън. Тези поведения се класифицират с „хронотипи“ или специфи..
12 март 6 изненадащи здравни ползи от дрямката
Spalnoto 0 624
Обичате ли добра следобедна дрямка? Ако е така, вие сте в добра компания, според проучване на изследователския център Pew една трета от американците подремват ежедневно. Това не е твърде изненадващо, ..
05 март Експертни съвети за евтина декорация на спалня
Spalnoto 0 632
Ако сте уморени от старата си естетика в спалнята, попаднали сте на правилното място. Не е нужно да харчите хиляди левове или да преправяте цялата си спалня, за да й придадете нов облик.Тези прости ид..
04 март Как позицията на тялото по време на сън влияе върху нашето здраве?
Spalnoto 0 628
Как позицията на сън влияе върху нашето здраве?Няма по-хубаво чувство от това да се пропълзиш в уютното си легло след дълъг натоварен ден. Как позицията ви на сън влияе на здравето ви, вероятно е посл..
02 март 5 съвета за най-добрата уютна филмова нощ у дома
Spalnoto 0 652
Какъв по-добър начин да прекарате време с любимите си хора от планирането на уютна филмова вечер у дома? Сега, може би си мислите, наистина ли трябва да планирате филмова вечер, когато сте у дома? Кра..
28 февр. 6 основни ползи от четене преди лягане
Spalnoto 0 607
Тъй като светът става по-хаотичен и стресиращ, пълноценният сън става все по-труден. Много хора се обръщат към гледане на телевизия, превъртане на своите емисии в социалните мрежи, слушане на музика и..
27 февр. Как да изберем нова възглавница
Spalnoto 0 668
Изберете удобна възглавница, пълна с най-фините естествени материали. Това ще даде на врата ви оптимална опора и ще поддържа тялото ви правилно подравнено.Всички си мислим, че знаем как да изберем нов..
26 февр. Кога е време е да смените завивката си
Spalnoto 0 670
Време е да смените завивката си, за да създадете по-здравословна среда за вас и вашето семейство.Колко често трябва да сменяте завивката си? Експертите препоръчват да сменяте завивката си на всеки 5 г..
Показва 1 до 12 от 133 (12 страници)