Меню
Количка

Блог RSS емисия

13 юли Сън и технологии: Добрите и лошите
Spalnoto 0 94
След дълъг ден на работа или в училище е хубаво просто да лежите в леглото и да сърфирате в интернет известно време. Фокусирането върху нещо освен събитията от деня може да ни помогне да се отпуснем и..
10 юли Как да махнем кръв от чаршафи или спално бельо
Spalnoto 0 122
Случва се! Независимо дали ще ви прокърви носа посред нощ, децата ви скачат в леглото с рана на коленете или е това време на месеца, понякога кръвта попада върху чаршафите. И така, как да премахнем кр..
02 юли Естествени тонове - Спокоен преход в есента
Spalnoto 0 212
Жълти листа украсяват пътеките, ниското слънце къпе света в златна светлина и свежа сутрешна прохлада е във въздуха - есента постепенно ще наближава след месец или два. И още преди да започнат последн..
27 юни 7 Бързи и лесни начина да освежите дома си с малък бюджет
Spalnoto 0 254
Обновете декора си, без да харчите много париПо едно или друго време повечето от нас са изпитвали усещането да влизаме в дома си и вече да не сме доволни или вдъхновени от неговия интериор. Може би ст..
20 юни 10 успокояващи идеи за спалня за намаляване на стреса
Spalnoto 0 314
Спалнята ви трябва да бъде спокойно място, в което можете да се оттеглите след дълъг ден. Това трябва да бъде добре проектирано и декорирано пространство, което ви отразява и в крайна сметка ви помага..
15 юни Органичен памук срещу рециклиран памук
Spalnoto 0 316
Какво е органичен памук?Сертифицираният органичен памук е памучно влакно, което е отгледано без пестициди и торове, чрез процес, който запазва биологичното разнообразие, биологичните цикли и благосъст..
10 юни Рециклиран памук - предимства и предизвикателства
Spalnoto 0 369
Устойчивостта продължава да бъде начело на продуктовите решения, инициативи за брандове и стратегическо планиране в текстилната индустрия. Използването на рециклирани материали, включително рециклиран..
06 юни 10-те най-добри (+ най-лошите) цветове за спалня
Spalnoto 0 362
Къде спите играе жизненоважна роля за качеството на съня ви. Да, матракът е ключов компонент за пълноценната почивка през нощта, да спалното бельо също е ключово, но какво да кажем за цвета? Цветът им..
23 май Колко често трябва да обръщате матрака си?
Spalnoto 0 462
Можете да сменяте чаршафите и спалното бельо всяка седмица или дори и дори да освежите завивката си през сезона. Но кога за последно завъртяхте матрака си ? Точно така на 180 градуса.Ако е минало изве..
06 май 8 вида чаршафи за всеки спален тип - тъкани, нишки, видове материи, предимства и недостатъци
Spalnoto 0 640
Преброяване на нишки, преплитане, тъкане - какво означава всяко от тези неща? Знаем, че искате спалнята ви да е удобно и топло пространство за отдих и разпускане. Но с толкова много видове чаршафи, от..
18 апр. Спането на пода: добро или лошо е за вас?
Spalnoto 0 772
Хората са спали на пода хиляди години - едва сравнително наскоро спането на матраци става обичайно. Но дори и с толкова много видове матраци, от които да избирате, някои хора все пак избират да спят н..
11 апр. Как да перете олекотена завивка: Ръководство стъпка по стъпка
Spalnoto 0 841
Ако сте като повечето от нас, вероятно не водите таблица за почистване с датите, на които последно сте изпрали всяко парче спално бельо и кога трябва да го направите отново. Има шанс са да си легнете ..
Показва 1 до 12 от 142 (12 страници)